| VLad_9311 a întrebat:

Ma numesc Vlad si am 13 ani! Am o prietena o cheama Alexandra. De la un timp face gesturioh go on adica cand ma duc sa o sarut ea se fereste chiar daca suntem singur si zice ca nu stie de ce face gesturile asteaoh go on Spuneti-mi si mie daca stiti de ce face gesturile alea? multumesc

Răspuns Câştigător
| Anybody a răspuns:

Draga Vlad,
1.As putea spune ca are pe altcineva, neputand sa se desparta nici de tine, nici de el.In concluzie, va vrea pe aman2.Iti sugerez sa discuti cu ea pe tema aceasta si sa nu va certati.
2. Poate ca e o perioada in care nu stie ce se intampla cu ea, nu stie ce face si unde se va duce.Sunt multe cazuri, si mie mi s-a intamplat sincer.La fel, poti vorbi cu ea si sa clarificati lucrurile.
3. Poate ca nu te mai vrea si ca nu stie cum sa ti-o spuna, asa ca o ia pe ocolite.Intr-un cuvant, ar vrea ca TU sa te desparti de ea.
Dar sincera sa fiu, varianta 1 este cea mai potrivita. Exista mult mai multe cazuri ca acesta.Mult succes happy

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca nu mai vrea sa fie cu tine, s-a plictisit de relatie si mai ales ea la varsta asta nu stie ce inseamna sa iubeasca. Mentalizeazate bine si asteapta sa fii major atunci iti vei da seama ce e sa fi cu cineva.

| AnGeL a răspuns:

Cred ca nu ii mai placi, cred ca ar trebui sa o intrebi pe ea

| EvilThoughts a răspuns:

Hi!happy
ar trebui sa vb cu ea.nimeni nu shtye ce se afla de fapt cu adevarat in sufletul ei. poate are pe altul, poate nu te mai place(sper sa nu fie asta)dar adevarul nu il afli decat de la ea.Si eu sunt de aceeasi varsta cu tine.Si ink ceva, ...nu exista „nu stiu"vrea doar sa scape sh de aceea face asa. exista doar "nu vreau".iti ascunde ceva poate... sper sa va impacati.love strucksucces

| QuadruplePersonality a răspuns:

Ummm... poate nu săruţi binebatting eyelashes.

Kidding laughing.
Cel mai bine ar fi să vorbesti cu ea. Şi zii ca nu scapă de data asta cu nu ştiu. Sper sa se rezolve kiss.

| Dєєค a răspuns:

Deci in primul rand nu sunt deloc de acord cu Iceman, in sensul ca nu stie sa iubeasca. Cum isi iubeste mama/sora/cea mai buna prietena asa poate iubi si un baiat, iubirea nu are varsta. Asa, pai sunt mai multe variante...1. S-a suparat pe tine si vrea sa te faca sa intelegi ca e suparata. 2. Se gandeste daca sa mai fie cu tine sau nu si inca nu stie ce sa faca. 3. Poate uneori o sufoci prea mult cu saruturi etc si s-a cam plictisit. 4. Poate cu tine nu se mai simte in largul ei. 5. poate are cateva zile proaste si nu prea are chef...Sunt mai multe posibilitati, trebuie doar sa vorbesti cu ea:* Succes

| uranus1995bz a răspuns:

Draga Vlad,eu zic sa nu te grabesti cu concluziile,poate nu e pregatita,poate nu te mai iubeste, sunt multe cazuri da nu stau sa le enumar, eu zic sa nu te pripesti cu Drag Mihai Andiwinking

| loryM_5129 a răspuns:

Asta doar ea stie, poate nu mai e indragostita de tine sau poate simpatizeaza pe altcineva, incearca sa stai de vorba cu ea si vei afla, veti rezolva totul... succes:*

| miruna123 a răspuns:

Dragule,imi,pare,rau,dar,prietena,ta,vrea,sa,va,despartiti!sad

| iubimikmeu a răspuns:

Io zic ca s-ar putea ca nu esti singurul din viata ei si nu stie ce alegere sa face stiu cum e am trecut si eu prin asta si se gandeste ca daca o sai para rau de alegere facuta asa ca eu te sfatuiesc sa o intrebi daca te mai iubeste sau chestii din astea mai siropoase si apoi intreab-o daca e sigura de sentimentele pe care le are
scucces bai vlad