Uite, problema nu e cu tine, problema e cu fetele cu care ai vorbit. Tu ai nevoie de o fata care sa se descopere incet, niciodata sa nu stii totul despre ea, pentru ca altfel, asa cum ai zis si tu, iti pierzi interesul si intervine monotonia Poate ca ai nevoie si de mai multa incredere in tine Succes
Mi te pari pretentios. Iar cu defectul asta, nu vei avea cine stie ce pace. Daca nu iti place singuratatea, iesi din barlog si uita un pic de tine. Fii mai preocupat de respectiva persoana, pe care poate, ai sa o cunosti in alta parte si nu pe internet. Mergi prin parcuri, biblioteci, magazine cu instrumente sau daca ai un hobby indreapta-te spre un centru cu asa ceva unde poti gasi multi oameni. Ai 25 de ani si timp. Daca esti tu insuti, vei avea mai multa incredere in tine. E mai greu, dar se poate! Incearca sa petreci mai mult timp si impreuna cu tine, si cand este cazul, reflecta catre ceilalti. Priveste partea buna a lucrurilor mereu si descopera calitatile tale, pe langa a celor din jur. Amicitiile nu sunt bune pana una, alta? Si nu doar fete, orice, ca orice e bun!
Fii mai barbat, fa asa incat sa para ca nu-ti pasa.dar in inima iti pasa.sa nu se vada. odata si odata, vei gasi fata potrivita.
Faza este ca nu sunt chiar deloc pretentios, faptul este ca ceea ce am descris mai sus despre mine este prea putin pentru fete si uneori ajung sa le intreb dupa putin timp daca putem avea ceva mai mullt impreaua, daca ma place sau daca doreste o relatie cu mine, si cadeobicei nu, nu caut, am hotarat sa iau o pauza, ceva asa da ok am fost poate prea rapid pe aceste fapte care le-am facut, dar parca nu mai am habar cum sa procedez, mai mullt sun pampalaul bun, si ma duc cu senzatia ca cea ce am vb cu ea si am petrecut acel timp a fost cam inzadar.
linarkfts întreabă: