| Roxana0606 a întrebat:

Ma place,e simpatic dar e mai mic ca mine [16, 15]. Nu pare de 15 e foarte inalt si e matur. poate mai matur ca mine. Acum nu stiu.Sa-l accept sau nu?
Fundita

Răspuns Câştigător
| andreeaadeeaaa a răspuns:

Te place. Dar tu il placi pe el cu adevarat? Daca ti-ai pus problema asta nu stiu daca iti place cu adevarat de el. Eu cred ca daca era asa nu te mai gandeai la ce spune lumea si il acceptai. happy

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca il placi....accepta-l

| federerdinamo a răspuns:

Nu conteaza ce varsta ai, conteaza ce simti cu adevarat pentru aceea persoana.:*

| agoodvampire a răspuns:

Atunci cand iubesti inaltimea, greutatea, varsta sunt doar niste numere. Deci daca iti place de el si lui de tine nu inteleg care e problema :*big hug bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza varsta.
Daca iti place de el/il iubesti, accepta-l!

| carynaaa a răspuns:

Uite in dragoste mereu se zice ca varsta nu conteaza. pe de o parte e adevart eu am 18 si acum cateva luni am inkeiat o relatie cu un baiat de 16. stiu e de ras dar comportamenul lui este chiar mai matur ca al meu si nici fizic nu parea de varsta lui deci sfatul meu daca iti place nu lua in seama varsta mai ales ca e diferenta de aproape un an big grin

| EuStiuToT a răspuns:

Daca chiar iti place de el nu conteaza varsta sau poate iti era frica sa nu rada prietenele de tine dar daca chiar le numesti prietene te vor sprijini

| M00NLighT a răspuns:

Eu as zice sa il accepti. E doar 1 an diferenta. Nu e ca si cand ai zice ca el are 13 si tu 16... Decii Mai simplu. Varsta nu conteaza atata timp cat va iubiti love struck.

| Fcsb_Manta_1992 a răspuns:

Nu conteaza varsta!

| impodobestemamabradul a răspuns:

Daca il placi, si il iubesti, accepta-l! Varsta nu conteaza happy