Nu exista nu am timp pentru tine nu exista nu pot când iubești cu Adevărat da cu Adevărat ai tot timpul din lume absolut tot timpul din lume pnetru inima care o iubești cu și foc săi dai tot o săte iubescă cu Adevărat și de viu foc sai dai tot o sate iubescă cu Adevărat și dacă ești cu Altcineva și el știe și este conștien tot o sate iubescă cu Adevărată tot inima lui rămâi tot viața lui rămâi tot iubirea mea rămai orice ar fi și sar întâmplă poți să-l urăști pe omul ala cât vrei poți să-l gonești cât vrei poți sa fugi cât vrei de el tot inima lui ramai tot viata lui rămână tot iubirea mea rămași tot inima aia o s-o iubești cu Adevărat incondiționat fără nicio limita și barieră.
Buna.Trebuie sa comunicati deschis despre chestiile astea.Ce alte sfaturi doresti? Intreaba-l pur si simplu daca nu mai simte nevoia sa iti scrie deoarece va vedeti acasa(asta daca locuiti impreuna?). Si spune-i ca tie ti-ar placea sa vorbiti mai mult prin mesaje, asa cum faceati la inceput, daca ii permite timpul, in pauze etc.
Dacă are timp să stea pe telefon cu siguranță nu-i cade degetul să-ți tasteze.
HappynewCenusa întreabă: