Mda! Va intelegeti bine! Povestile pot fi foarte frumoase, mai ales cand nu sunt insotite de dovezi si fapte! Din povesti, orice persoana poate arata ca fat frumos sau Ileana cosanzeana! Din povesti toate problemele pot fi usor rezolvate, sistemate si inca fara mare efort! Fato fi realista! Te-ai apropiat, de laptop, nu de o persoana! Vorbele spuse aici sunt doar la modul virtual, nu real! Poti promite, poti fi ceea ce nu esti, poti fi baiat si sa-ti pui poza de fata, sa te dai drept anonim! Poti flirta cu un baiat, in anonimat din tara straina, si sa constati ca te potrivesti, ca apoi sa afli ca e din orasul tau, sau mai rau. ca e tatal tau! Te-ai gandit atat de departe? Ce sti despre el, in afara povestilor lui? Normal ca din povesti, toate sunt bune si frumoase, pentru ca stie sa-ti zica ce vrei tu sa auzi! Plan de viitor, nu vei vedea decat cand va fi in fata ta.Cand veti petrece un timp, in viata reala, impreuna, nu pe mess! Trebuie sal cunosti, sa-i vezi familia, sa stii cate ceva despre trecutul lui, si abia apoi sa-ti pui acea intrebare pe care ne-o pui tu aici! Deci nu esti naiva, dar te sfatiuesc sa nu fi! succes!
Eu zic sa mai astepti, parerea mea e ca e varsta prea mare, zii sa iti tr poza cu el si vezi cum arata, cere mai multe inf, si cred ca vei lua decizia cea mai buna.bafta;-)