Buna! Ce iti iti pot spune este ca daca ti-a luat apararea nu inseamna ca te place. Poate e facut asta pentru ca a considerat ca trebui sa il puna cineva la punct pe acel tip. EXISTA un dar tu spui ca nu face asta si cu celelaltefete care sunt lovite deci se ridica niste semne de intrebare. Poate spune ca are iubita pentru ca este timid si vrea sa te placa in secret(asta in cazul in care te place )sau poate nu crede ca tu l-ai placea vreodata si de asta nu iti spune nimic. Cel mai bine ar trebui sa -i spui ce simti pentru el(cu toate daca are iubita daca ea exista). dc? PENTRU CA IL POTI PIERDE.nu iti spun sa il desparti de actuala dar incearca sa ii dai apropouri si poate iti dai seama ce simte cu adevarat.succes.fundita?
Poate te simpatizeaza si de aceea nu a acceptat sa fi lovita fara ca celalalt sa nu pateasca nimic. ori poate e confuz si de fapt te place pe tine si nu pe acea fata de care spune. poate ar tebui sa te apropii de el ca prietena si sa incerci sa iti dai seama daca intr-adevar el place pe altcineva. oricum baietii au spiritul acela protector de aceea iau apararea fetelor( din dorinta de a le proteja).
Sa-ti povestesc...am intrat la liceu si am in clasa un baiat pe care nu-l suport, care a lovit o fata, si l-am luat la suturi doar pentru ca nu-mi place de el, pur si simplu aveam ciuda pe el...nu aveam nici o treaba cu fata nici nu ii stiam numele
probabil ca asa s-a intamplat si in cazul tau