Intreba-l daca te mai iubeste, spp sati rasp sincer daca zice da att spune-i sa aiba incredere in tine pentru ca daca l-ai fi inselat acum nu mai erai ca el [era chiar banal] erai ca ala care sp el ca "il inseli'...daca spp nu, att desp d el. spre sa te ajute rasp. funda?
Cautati unu din cunostintele tale sa te ajute ca aici primesti raspuns prin scris.
In primul rand cati ani ai`?
Apoi.eu zic ca orikat de mult l`ai iubi.ar trebui sa o termini cu el.pentru ca dupa cum vezi nu are incredere in tine. vrea doar sa te faca sa suferi. funda plss?
Ai omis din start un lucru foarte important pentru a trata problema corect, varsta.
Trei variante s-au naruit in capul meu :
1. Nu te iubeste, cel mult ii place felul tau de a fii, probabil bate catre o fantezie sexuala, caz in care decizia iti apartine in totalitate.
2. Stie ca-l iubesti, trage catre extremitati, pentru a se convinge el de anumite banuieli/nedumeriri ce-i trec prin minte.
3. Aceasta ipostaza prezentata nu ar trebui sa aiba loc intr-o relatie normala, in plina dezvoltate.
Ma daca tu esti sigura ca nu il inseli si este adevarat atunci parerea mea este ca nu are incredere in tine si degeaba aveti 1 an... asta nu-i iubire
beausingurlamasamea întreabă: