| Andrei4k33 a întrebat:

Ma puteți ajuta va rog? Care este diferenta intre durex mutual pleasure si durex extanded pleasure? Care este potrivit pentru întârzierea ejuacularii? Mulțumesc

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Doar existenta unei experiente sexuale suficient de consistente care poate fi obtinuta in timp, uneori in decursul a mai multe luni sau chiar si 1-2 ani de activitate sexuala practicata in mod constant, reprezinta factorul hotarator privind capacitatea unui barbat de a-si controla, coordona si retine ejacularea dupa cum doreste el, in vederea intretinerii unui act sexual suficient de lung, de placut si satisfacator pentru ambii parteneri. Multa sanatate!

| Gofigi a răspuns:

Nici unul

| AtriunBoi a răspuns:

Extended pleasure este pentru mai multa durata. Nu sunt diferente intre ele, decat textura prezervativului. Funda?

| BogdanBurek341 a răspuns:

Durex extanded pleasure are ceva gel, care prelungeste actul sexual si nu are stiatii (gen zimtii aia pe prezervativ), eu nu prea il folosesc deoarece imi da o senzatie naspa, parca imi amorteste penisul. Cel mutual pleasure are stiatii si e o alegere buna, zic eu happy.