| DreamsLiveFarFromRealityAkaAndra a întrebat:

Ma scuzati ca pun aceasta intrebare aici dar nu stiu unde
Deci : Am 12 ani, in august fac 13. Cum sunt mai putin dezvoltata ciclu mi-a venit abia anul asta in Mai. Cam dinainte de ciclu tot am o problema. Imi este cam rusine sa zic dar... Imi curge ceva nu stiu ce este ala, Ca un lichid scarbos care atarna pana la chilot daca nu ma asez jos.De masturbat nu ma masturbez, n-am facut-o in viata mea si nici n-am s-o fac, relatii sexuale n-am avut :-s, de spalat ma spal in fiecare seara sad Chiar nu inteleg ce se intampla cu mine sad si mama nu este aici sa ma ajute.sad. Va rog din suflet sa ma ajutati I don't want to see Nu curge in fiecare zii doar cateodata, de exemplu azi a curs de vreo 3-4 ori sad nu curge mult. Dar nu inteleg de ce, ce este acel "lichid" daca ii pot spune asa, de ce imi curge, si ce sa fac sa numai curgasad Este enervant cand sunt intr-un spatiu public, pe strara, afara, la scoala, etc si imi vine ca ma simt uda pe chilot si nu pot sta asa...imi este scarba si nu stiu ce sa fac.
Va rog sa nu radeti de mine sad... Astept un raspuns rapidd! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| speranata a răspuns:

Acel lichit se numeste secretie. glandele secreta un lichid numit secretie asata arata ca esti sanatoasa. mai bine cand stii uh ca incepe sa ti se intample asa iti pui un proteslip (daca nu sti ce inseamna proteslip dai un kluk aici http://www.noifetele.ro/yourbody/discreet.php ) asa si nu trebuie sa te sperii pentru ca asata arata ca esti sanatoasa. tuturor li se intampla asa. daca chiar te sperie asata mergi la un doctor dar nu cred ca este cazul. te pup. nb

6 răspunsuri:
| Prigatdevisine a răspuns:

Acela este un lichid (nu stiu exact cum se numeste).nu-ti fa griji.este ceva normal. Mai ales ca acum ti-a venit si menstruatia. Stai linistita kiss incearca sa ai mai tot timpul la tine un absorbant

| PrecioussGirl a răspuns:

Este ceva alb?

| AnGeL a răspuns:

Pai tot ce ai dscris tu este perfect normal nu trebuie sa iti faci atatea griji

| anamaria25_5505 a răspuns:

Nimeni nu rade de tine! Ce ti se intampla este absolut normal. Eu folosesc absorbante zilnice Carefree, sunt f comode. Ma refer la absorbantele fff subtiri, in cutie roz. Orisicum fa-ti timp si mergi intr-un supermarket si uita-te la toate produsele cu atentie. Alege ce e mai bine pentru tine, experimenteaza. Nu costa mult si sunt de nepretuit. Cand folosesti un absorbant zilnic te simti fresh mereu.
Le gasesti in diferite variante cum ar fi pentru bikini sau pentru chilot, cu aloe, etc.
Multa bafta! Te pup

greece12
| greece12 a răspuns:

Ah,iubita!
Nu-ti fa nici o grija,nu e nimic rau!
Este ceea ce se cheama leucoree,este normal,secretia asta o are fiecare fata si femeie,tine o viata!
Cantitatea ei depinde de la organism la organism.
Cumpara tamponele pentru o zi,micute si atasaza-le la lenjeria intima.
Bineinteles ca vei continua cu igiena intima asa cum ai inceput si, obisnuieste-te cu ideea.
Ai pasit pe drumul maturizarii, bun venit!