| angel70530 a întrebat:

Buna ma scuzati ca va pun intrebari voua dar nu am pe nimeni in care sa ma destainui, astazi am vorbit iarasi cu acest baiat, si am ajuns la discutia ca sa ne vedem, insa el a zis de 14 februarie, ca sa treaca ziua aceasta la el mai repede, sa nu vada pe mine cum daruiesc cadouri, si eu cu suparare i-am zis ca ce propune? i-am zis ca suntem doar prieteni, aceasta zi e doar pentru cuplu, credetema nu stiam ce sa-i raspund, cind imi amintesc de cuvintele lui precedente, "stiu ca nu ai prieten, si ce astepti ca sa-ti propun intilnire" m-a durut cind mi-a zis chestia asta, si de aia i-am zis ca suntem doar prieteni, eu nu stiu ce va fi mai departe dar simt ca m-am indragostit din nou, nu stiu ce sa fac si cum sa procedez, poate si el s-a indragostit de mine dar nu stie cum sa imi zica chestia asta, dupa ce am vorbit asa, el mi-a zis ca pleaca si ne-a zis noapte buna si seara buna, si inca mi-a zis ca eu nu il pot intelege, nu stiu ce e asta, vorba merge despre fosta lui prietena, dar eu i-am zis sa nu piearda speranta, nici nu stie cind isi intilneste dragostea adevarata, si i-am zis sa asculte de sfatul meu, el a zis ca va asculta, eu nu mai stiu ce sa cred? el imi scrie in fiecare zi, ma suna, de ce nu-mi zice ca ii place de mine? i-am zis ca vorbim miine, nu stiu daca va dori sa vorbeasca, cred ca l-a durut chestia asta ca eu i-am zis ca suntem doar prieteni, sau poate nu l-a durut, nu stiu ce sa cred, As dori sa imi dati niste sfaturi ce sa fac mai departe? Cum sa procedez? Astept sfaturi.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Alexandru0007 a răspuns:

Nu-i mai spune nimic concret.ca sunteti ca nu sunteti, bucura-te de clipele cu el si atata tot.o sa vina de la sine

4 răspunsuri:
| Liliana1981 a răspuns:

Nu se intelege nimic. Serios.

| Azµre a răspuns (pentru Liliana1981):

Absolut nimic, e un valmeș balmeș laughing

| Enki a răspuns:

...

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Mda interesanta povestea ta,dar ar trebui sa ramai putin rezervada, adica sa stai sa privesti mai atenta situatia si sa vezi daca merita sa te indragostesti de acest baiat, sa-ti faci o iedeie mai ampla despre el, ca din povestea ta reiese ca nu prea va cunoasteti, si daca e asa ar fi bine sa incepeti printr-o relatie de prietenie simpla..succes