| JokersDDD a întrebat:

ma scuzati de o intrebare jenanta dar vreau sa stiu! e bine sa te frezezi la zona intima? daca nu ma frezez poate crea ceva neplaceri partenerei mele la primul act sexual? va rog seriozitate! deci vreau sa stiu sa ma frezez sau nu e neceszar!

Răspuns Câştigător
| Finty a răspuns:

Asta trebuie sa-ti raspunda partenera ta!
Daca nu stii care-i sunt gusturile si nu iti permiti sa intrebi asa ceva ...iti sugerez sa te razi fiindca fetele din ziua de azi confunda asta cu igiena proprie de multe ori.
Daca te razi trebuie sa ai grija sa nu te iriti atata tot. Cel mai indicat e sa te razi cu o lama normala de ras sub dus apoi dai cu o crema caci un aftershave poate sa fie usturator happy.

Bafta si distractie placuta big grin!

5 răspunsuri:
| mini35 a răspuns:

Pai sigur ca este necesar petru ca daca esti fata ar fi foarte urat si cred ca ala ar figi cu prima dar daca esti baiat cred ca ar fi bine se te "frezez" dar daca nu e foarte mare il poti lasa si asa dar daca esti fata neaparat.Succeswinking

| Xenya a răspuns:

Pentru igiena ta intima este mai bine sa indepartezi parul din acea zona.

| neutrino a răspuns:

Aceasta problema depinde de conceptia fiecaruia. Intr-adevar, se poarta tuns si frezat in zona intima, dar in primul rand trebuie sa acorzi o atentie deosebita igienei si apoi, daca este cazul, esteticului.

| grab a răspuns:

Neplaceri nu, pentru ca altele sunt grijile ei decat marimea parului tau la primul contact.

Pe viitor e indicat sa mentii un nivel scazut 1-2mm maxim la parul din zona.

Poti sa te si razi cand o sa treceti la orale ca e muuuultttt mai igienic si confortabil sa faceti un 69 fara par.

Bafta!

| JokersDDD explică:

Mersi mult tuturor!