anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt asa vinovata ca i-am facut sex oral unui baiat care nu e prietenul meu. O sa ziceti ca e vina mea ca m-am dus cu el, dar nu stiam ca se ajunge la asta..eu am iesit cu el in ideea de a sta de vorba, dar el m-a dus pe un drum, si acolo tot a inceput sa insiste sa-l termin cu mana mai intai, si cu mana am fost de acord, dar dupa aia a inceput sa ma roage sa-i fac sex oral, insista intr-una, mi-a zis macar sa o sarut, si eu naiva cand ma aplec sa-i o sarut mi-o baga in gura..si dupa aia tot zicea ca daca tot a intrat o data faptul e ca si consumat, si eu naiva i-am facut. ce fac acum? ma simt asa de aiurea...macar bine ca am facut sex normal. oricum tot aiurea ma simt ca am cedat, poate si din cauza ca mereu mi-a fost drag dar acum nici nu mai vreau sa aud, e si vina mea poate ca l-am starnit, anul trecut ne-am jucat cu mana doar si l-am lasat neterminat si s-a obsedat cred si de atunci ma tot suna si-mi batea numai apropouri referitoare la sex, si eu ii raspundeam ca imi placea de el.dar nu ma gandeam doar la sex, iar acum tot de asta m-am intalnit ca imi e simpatic,, insa acum ma simt f naspa,, ce sa fac.ce sa-i spun daca ma mai cauta..deci panarama nu sunt, niciodata nu am facut sex oral, iar asa, m-am culcat cu un singur baiat la viata mea, iar acum am un prieten de cateva luni dar inca nu m-am culcat cu el..si-l apreciez mult pentru asta si tin la el..chiar n-am vrut sa se intample ceva...dar m-am dus cu asta, aici am gresit si el avea putere de convingere//ma mai lua si cu forta..si eu naiva am cedat.ce fac acum? ce-i zic daca ma suna?

Răspuns Câştigător
| figure a răspuns:

In primul rand, fii sincera cu tine insati.

Adevarul este ca nu simti nimic special pentru prietenul tau. Poate esti atasata de el, insa acelasi atasament il poti simti si pentru un amic foarte bun. Adevarul este ca esti mult mai atrasa de baiatul caruia i-ai facut sex oral.

"Eu naiva am cedat" s-ar traduce mai degraba in felul urmator : "Imi placea de el, imi doream sa se intample ceva, chiar daca nu recunosteam nici fata de mine insami. Dar imi parea nepotrivit sa cedez... chiar asa de usor".

Tu simti ceva pentru baiatul asta, dar ai perceput ca el este interesat doar de sex si ca nu te vede si nu te respecta, cu adevarat, ca persoana. Si... probabil ca nici nu se va schimba acest lucru.

Asa ca, cel mai elegant si "sigur" pentru tine ar fi sa ii spui, data viitoare cand te cauta, ca nu esti interesata sa mai iesi cu el. Daca aduce aminte de ce ati facut, ii spui scurt ca a fost o greseala, ca ceea ce s-a intamplat nu te defineste ca persoana si asa ceva nu se va mai repeta. Nu intra in mai multe detalii sau replici pe aceasta tema. Nu te-ar avantaja.

De asemenea, ti-as recomanda sa renunti si la prietenul tau. Nu il "iubesti" si nici nu esti cu adevarat atrasa de el. In plus... foarte probabil ti-ai cam pierdut respectul fata de el. Ai facut sex oral altui baiat, in timp ce cu el nu ai facut nimic cele cateva luni in care ati fost impreuna. Baiatul te-a pierdut, inainte sa incerce ceva. Poate nu constientizezi lucrurile astea, pe moment, din cauza unor sentimente de vina, afectiune, etc. Dar cam asta e realitatea din spatele povestii tale si va deveni evidenta si pentru tine...

PS : Cat despre tipul caruia i-ai facut sex oral. Este cam dubios tipul. Manipulativ, patetic si agresiv. Ai grija, pe viitor, cu ce tipi te incurci!

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da tie?

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-ai gandit vreodata sa regizezi telenovele?

| AnneღU a răspuns:

Daca te suna zii ca ti-a placut dar acum ia luat altcineva locul tongue Nu vreau sa fiu rautacioasa da astfel de lucruri nu se fac, sau cel putin tine-le pentru tine ca uite de asta ajungem sa credem ca in tara asta sunt tot mai multe panarame! Gandeste-te de 10 ori inainte sa pui o astfel de intrebare oh go on

| DaRkMist69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Auzi, de ce ai pus prima data intrebarea cu "anonim"? laughing

| VreauMiere a răspuns:

Alexandra te pricepi la curent?

| EugenMiroasebine a răspuns:

Auzi da s-a terminat in gura ta? daca da e viol eu zic sa mergi la politie mai repede

| aumih16 a răspuns:

Greseala ta asta este da o scoti tu la capat cumva

| Sebastian_Dascalu_1998 a răspuns:

Se vede clar ca îți place pl

| shidance a răspuns:

Deci 2013 acum 2022 pai ai experienta destula sute baieti a trecut prin mana ta? hai si pe la altii

| shidance a răspuns:

Oricum asa e femeie ce e de mirare?