| AdelaDiana a întrebat:

ma simt atit de ciudat...Prietena mea cea mai buna pleaca marti in Franta si doar vara sper sa se intoarca dar pleaca acolo sa invete. Iar eu nu suport asta, in fiecare zi sintem impreuna de mici sintem impreuna nu e zi fara sa ne vedem, si acum ea pleaca.Astazi voi iesi cu ea in oras si mai multe prieteni si prieteni si iubitul meu va merge pentru ca si ei s-au imprietenit. Dar am nevoie de incurajari ma simt atit de prost si ma gindesc doar la ce va fi cu mine dupa ce va pleca ea.Eu nu faceam nici un pas inainte fara sa primesc un sfat de la ea.Si acum... crying

Răspuns Câştigător
| deeadragutza2 a răspuns:

Stiu ca iti este greu dar gandeste-te ca o face pentru viitorul ei.Cand o sa fii mare cum o sa te descurci in viata daca acum nu poti sa faci nimic fara prietena ta si fara sfaturile ei. Incearca sa te descurci singura, in viata nu o sa poti sa faci tot cu prietena ta.Gandeste-te ca o sa ramaneti prietene bune chiar daca o sa plece in Franta, daca sunteti prietene foarte bune prietenia voastra o sa reziste mult chiar daca ea e departe. Dupa ce pleaca ocupati timpul cu altceva staii mai mult cu iubitul, fa-ti prieteni noi fa un sport care iti place.Gandeste-te ca o sa va vedeti vara si o sa va distrati minunat amandoua. Bafta love struck. Fundita? :-D

0 răspunsuri: