| aylyn a întrebat:

ma simt ca o copila sunt in fie ce zii mai atasata de baiatul asta in octombrie sper sa il intalnesc. voi ce credeti: de ce pierde o persoana timpul cu tine pe mess pana la 3-4 deseori si pana la 5 dimineata? oare sa simta si el ceva? credeti ca ar putea fi interesat de o relatie cu mine? stiu ca par disperata dar nici unu din prietenii mei nu poate intelege. ce sa fac?

7 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Fetelor nu disperati nu sunteti singure care ati facut asa ceva, si eu cind eram mai tinerel discutam pina dimineata pe mess, si la sigur ca nu stateam pina dimineata cu fata care nu ma interesa. Deci el te place, si sta cu tine asa de mult ca ii e rusine sa zica ca vrea sa doarma happy, bafta

| fabiola a răspuns:

Ai facut primul pas, il cunosti dintr-o poza, iti place cum vorbeste, te simti bine cand ii auzi vocea.Intr-un cuvant, esti indragostita. Urmeaza pasul urmator, iubirea propiu-zisa.Asa ca intalneste-te cu el, foloseste-ti si ratiunea si vezi ce simti. Abia apoi trage o concluzie! Multa bafta si grija cu cine te intalnesti!

| aylyn explică:

Vreau sa va ultumes tuturor. va multumesc din suflet chiar aveam nevoie sa aud asta :*:*:*:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa mine e posibil chiar sa te placa, poate mai mult decit ai crede. Dar ce stiu eu de asta? Imi dau si eu cu presupusu. Normal ca prietenii tai nu inteleg, nici nu ar avea cum. Pina nu traiesc ei experienta asta, nu au cum, ba chiar or sa te blameze sau or sa rida. Lasa-i sa rida, tu stii mai bine. Incearca sa va intilniti si o sa vezi atunci, oricum urmatorul pas asta este. Abia dupa ce o sa va intilniti o sa puteti sa stiti daca va intelegeti si va potriviti cu adevarat. Momentan, discutiile de pe mess, au avut rolul lor, de a va cunoaste in aorecare masura si poate si de a va apropia...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit asa laughing... vb de 3 luni cu un baiat. da in vacante vb de seara de la 9 pana a doua zi pana pe la 7-8 big grinlaughing acum ne-am vazut si sa vedem daca va merge relatia asta mai departe.Eu zic ca te place ...pentru k nici eu nu as fi stat nu stiu cate ore pe mess sa vb cu el

Răspuns utilizator avertizat
| andreiiiushka a răspuns:

Da, cu sigurantza daca nu i-ar face placere sa statzi de vb, e f usor sa te pui pe invisible sau sa dai ignore la persoana aia, mai ales pe mess.in primul rand ii place personalitatea ta, k din kate am intzeles ink nu v-ati intalnit, iar daca o sa fie si atractie fizica, sunt toate sansele sa fie interesat de o relatzie cu tine happy