Baiatul s-a plictisit de tine punct, OMUL NU E PROIECTAT SA FIE MONOGAM! lasa-l in place si cautati pe altul
Salut am trecut si eu prin asta,deci mai bine lasa-l, inemna ca pur si simplu nu ii placi si cauta doar motive, nu te primeste asa cum esti, fii tu insuti si o sa gasesti persoana potrivita, nu te grabi ai timp pentru toate.
Daca te iubeste trebuie sa te accepte asa cum esti. Tu nu trebuie sa faci tot ce zice el ci sa faci ceea ce este bine pentru tine. Daca te iubeste nu se mai uita dupa altele.
Hey
Deci, cum sa-ti spun. Deci, daca el nu te accepta asa cum esti tu, nu e potrivit pentru tine. Si sincera, un barbat care iubeste o femeie n-o inseala.
Buna
Hmmmmm candva am trecut si eu prin asta... stiu cum e sa nu poti sa renunti la cineva e iubire oarba... tu singura iti vei deschide ochii... si o vei face crede-ma daca el va continua tot asa tu pana la urma te vei maturiza intr-un fel.
Varianta doi ar fi ca tu sa fii prea pisaloaga cu el... si asta ar fi o problema dar acum tu stii cum te comporti cu el.
Sfatul meu este sa nul cocolosesti... pentru ca se va invata asa. Bafta o seara faina
Un/o băiat/fata care vrea sa te schimbe nu te merita. :/ mai bine va despartiti. O seara frumoasa