| croissant a întrebat:

ma simt trista, m-am indragostit pentru prima oara de cineva si nu il pot uita... am nevoie sa vb cu cineva sa ma sfatuiasca ce sa fac.

7 răspunsuri:
| sensualus a răspuns:

Inseamna ca o sa fii vesela cand o sa l uiti cu altu

Răspuns utilizator avertizat
| Ninaaaa a răspuns:

Buna. In primul rand, sa stii ca e greu cu dragostea asta, orice varsta ai avea. Imi pare rau sa-ti zic asta. Dar fato, tine capul sus, trebuie sa fi puternica! Nu te lasa, vine urmatorul, stiu ca probabil acum zici ca nu, nu vine, si ca tu doar pe el il doresti, asa faceam si eu.dar incearca sa intelegi ca trebuie sa-l uiti iar cu timpul chiar vei reusii. Dar pana atunci, ocupati timpul, iesi cu prietenii, distreaza-te, sa nu uitam de scoala..incearca sa nu te gandesti la el, cu siguranta vei reusii iti promit. Fi puternica si tine capul sus, te pup si sper ca te-am ajutat!

| aliali61 a răspuns:

Cauta ma id de mess: buliali61

| AlexandraMaria966 a răspuns:

Da de ce vrei sa-l uiti? Lupta pentru el... si poate chiar o sa fiti fericiti impreuna happy

| AmaliaAnca a răspuns:

Buna
si eu m-am indragostit de cineva cand aveam 13 ani, pentru prima data...
ESTE FOARTE GREU SA TRECI PESTE, DACA EL/EA NU TE PLACE. este ca si cum ai incerca sa iti reamintesti de cineva pe care nici nu il cunosti...
cel mai bine este sa nu te mai gandesti la el/ea, pentru ca asa iti faci tie rau...
incearca sa faci ceva recreativ sa nu mai ai timp sa te gandesti la el/ea

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru AmaliaAnca):

Este foarte greu... of of of laughing) cata drama aici

Întrebări similare