Inveti sa traiesti cu belele doar cetatenii din Romania nu au primit o educatie buna doar la cearta spaga, coruptie si stres stiu sa se priceapa.
Oricum nu ne pasa. si nu iti plangem de mila. crezi ca tie iti pasa de suferinta altora?
Daca nu poti sa ajuti, macar taci!
Hei tipule nu iti pasa, nu raspunzi. Nu te obliga nimeni dar cred ca am mai vazut cateva intrebari despre Metin2 si cred ca alea iti vor trezi curiozitatea.
E pacat ca se intampla asa ceva iar rezolvarea nu e un baiat repet nu e un baiat, baieti te vor alinta, profita de tine pentru sex, complici viata si asa complicata in mod dramatic, solutia e sa termini liceul ai 15 ani,de la anul poti sa incepi sa lucri ceva nu mult ceva cateva ore intelegeti, sfatul meu cautati o fata /prietena fetele simt mult mai puternic si inteleg emotile,suferinta, vezi de o prietena chiar si pe net ca grace e o persoana inteligenta sunt sigur ca te va ajuta dar prin baieti vei primi doar sex sincer isi spun, vb cu sora ta mai mult despre cea ce traiesti, anul asta am cunoscut o fata tot ca tine i-am spus la fel, gandeste rational ce ar vrea un baiat de la mine daca nu sex tu nu meriti asta tu esti o floare care cade in zbor
Aim speşăl ţu! or nat.
Revenind la problema ta, pff, contacteaza-ma in privat, n-am chef sa scriu aici.
JohnnyWylde expert in Dragoste si Sex (categoria TPU dar nu numai ) matrimoniale, rezolva orice problema garantat, 24/24, 7 zile din 7. Lasand gluma la o parte, sa ai pe cineva caruia sa ii spui tot ceea ce ai pe sufletelul tau de 15 anisori este un lucru important si pe langa faptul ca te scapa de tot acest stres si tristete, te ajuta sa treci mai repede peste greutati sau sa primesti o lovitura (veste) mai grea, iar mie imi pare rau ca nu ai. Daca as fi fost mai tanar cu vreo 2-3 anisori atunci poate. Sa stii ca RAY23TM are dreptate intr-o oarecare masura (pe la partea cu "vor sa profite de tine") dar daca vrei neaparat un iubit (am folosit de prea multe ori prieten) cred ca un baiat de 15-16 ani ar fi potrivit pentru tine ca pe la 15 anisori nici tu nu esti prea matura, deci creierasele voastre functioneaza cam pe la acelasi nivel.
Sa stiti ca suntem mult mai inteligenti decat parem, iar daca tu cunosti doar dependenti de calculator nu trebuie sa ii incadrezi pe toti baietii in aceeasi categorie.
Cat despre problema ta......imi pare sincer rau. Nu toata lumea primeste ce-si doresteste. Uneori trebuie sa lupti pentru ce iubesti sau doresti. Trebuie sa lupti pentru a castiga increderea prietenilor, trebuie sa lupti pentru a a avea un iubit trebuie sa lupti pentru a aavea niste parinti care sa te inteleaga.
Daca tot nu ai inteles spune-mi si o sa iti explic mai explicit