| JessieXD a întrebat:

Bună.
Ma tot gandesc ce sa-i iau prietenului meu de Craciun thinking [are 17 ani]. Ceas nu poarta,de parfumat foarte rar, deci nu-i stiu gusturile..Chiar as vrea sa-i iau un set cu parfum, gel de dus ..sau un parfum, dar as mai vrea sa-i iau ceva pe langa.. Sunt cu el de 7 luni deci...
Vreo idee?

Răspuns Câştigător
| SilentStriker a răspuns:

Ai un prieten tare! Si sti de ce? Pentru ca seamana cu mine! laughing. Decat sa ii cumperi ceva ce nu ii place, gen un ceas, o bratara, un lant care sa nu le poarte, un parfum care sa nu-i placa ..Mai bine gandeste-te la ceva frumos care sa-i aduca aminte de tine, sau de voi. Poti sa personalizezi diferite lucruri, un tricou, o cana, poti gasi o rama draguta si sa faci un tablou frumos cu voi. Mie de exemplu mi-a daruit iubita mea un ~glob~ cu apa in forma de inimioara iar pe spate era o poza cu noi. :*

| JessieXD explică (pentru SilentStriker):

Bun,multumesc pentru idei laughing! Esti genial, eu tot parfum aveam in cap si nu-mi venea mai nimic altceva. Ty.:*

7 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Daca ai un buget pentru acel cadou ce sa zicem 250 lei, poti gasi niste aparate foto bunicele, sa va faceti poze pentru voiwinking
Daca ati facut pasul cu relatiile sexuale, cred ca o partida in care tu sa conduci ar fi cel mai frumos cadouwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bani, nu ii cumpara cadou da-i si tu niste bani ca sa isi poata lua ce vrea.

| JessieXD explică (pentru anonim_4396):

Mai bine nimic decat bani. Ce cadou penal ar fi. Bani...

| NoOneKnow a răspuns:

Ce zici de un hanorac? Sau de un album cu poze cu voi?

| Al3X044 a răspuns:

De Craciun nu trebuie sa ii iei neaparat ceva lucru material...
poti sa ii oferi afectiunea pe care sigur i-o va placewinking
intalniti-va si vedeti un film, impodobiti bradul impreuna, faceti chestii impreuna...
cel putin eu asta as vrea sad

| JessieXD explică (pentru Al3X044):

Ar fii chiar frumos sa impodobit bradul impreuna. Dar n-am curaj sa-i zic..Deci mai bine..Cadou.