| simonafrumoasa a întrebat:

mai am o intrebare! nu plac pe nimeni de la mine din clasa dar vreau sa ma cuplez cu cineva ca sa nu fiu singura de proasta. anul acesta s-a anuntat ca vom avea mai multi colegi si eu vreau sa ma cuplez numa asa sa le cam las cu gura cascata pe celelalte. nu vreau sa il intreb "ma placi" si de acea spuneti-mi va rog frumos cam ce ar trebui sa fac.

10 răspunsuri:
| Sabyynna a răspuns:

Mai bine stai cuminte. Ce crezi: ca esti mai interesanta daca ai un iubit? Nu te gandesti ca e posibil ca el chiar sa te iubeasca si tu sa ii frangi inima? Apropo, cati ani ai?

Răspuns utilizator avertizat
| xBya a răspuns:

In alta intrebare ziceai ca ai 21 de ani si acum nu stii cum sa atragi atentia baietilor din clasa? Cam mult ai ramas repetenta. Macar daca incepi cu o minciuna, tine`te de ea. Penibil.

| simonafrumoasa explică (pentru xBya):

Scuze nu ai inteles tu bine! da este un singur nume dar contul este folosit de o gramada de prietene, colege de ale mele! o fi postata intrebarea altcineva

| xBya a răspuns (pentru simonafrumoasa):

Da, te cred. Scuzele mele. rolling on the floor) De ce faci asta? Ce are daca`ti spui adevarata varsta? Crezi ca te va critica cineva? Atata timp cat faci lucruri potrivite pentru anii tai nu are nimeni ce sa comenteze.

| simonafrumoasa explică (pentru xBya):

Treaba ta ce crezi una dintre noi are 15 ani alta 20 eu simona am 18/19 ani si sora mea il mai folosesti care are 11 ani si inca una din cartier care are 14 ani.
treaba ta ce vei credea.

| Miky1 a răspuns:

Ce mentalitate stupida...sa te cuplezi de dragul de a fi si tu.ce? Tie daca ti-ar face cineva asa ceva, ti-ar place?

| Vasy0105 a răspuns:

Nu te-as sfatui sa stai cu el de fantezie sa ii frangi inima. funda:X

| 01000001 a răspuns:

Nu pot sa te-nteleg, serios.
Ca sa impresionezi lumea?
Dar chiar iti pasa asa ce crede lumea?
In primul rand, sa ai pereche nu te face sa fi 'superioara', daca nu stiai.
Si daca tu crezi ca da...
Fetito, ai o mare lipsa de autostima.
In plus, de ce sa te folosesti asa de o persoana care poate chiar te va place cu timpul?
De s-ar intampla sa patesti si tu asa!

| Titzu_Robert_1993 a răspuns:

Auzi draga Simona sa iti zic asa nu te gandii prea mult sa ii agati ...cauta unu si bun sa vada clasa ta ca esti fericit alaturi de el ...nu sa zica ca stai cu el asa ca nu ai ce face sau mai stiu eu ce.