| Alecsa_8026 a întrebat:

Buna mai.happy...am si eu nevoie de niste sfaturi...big grin...stau de 3 luni cu un baiat de 20 de ani (eu am 15...si sunt virgina). El tot incearca sa puna mana in zone intime si am zis sa'l las pentru ca e baiat si toti isi doresc asta...imi spune ca vrea sa facem dragoste dar cand sunt pregatita insa atunci cand suntem singuri imi tot reproseaza ca asteapta momentul si ca acela va fi foarte curand...imi spune ca ma iubeste dar mie mi'e frica sa nu zica asta doar ca sa se culce cu mine... ce sa fac?:-s... va multumesc mult pentru sfaturi :*

Răspuns Câştigător
| laraandy a răspuns:

Ai o varsta frageda.asteapat,nu te grabii si nu pune la suflet ce iti reproseaza el. daca te iubeste te va astepta oricat va fi nevoie. vorbeste din nou cu el si spune-i ca nu poti sa faci acest lucru pentru ca nu il iubesti suficient de mult ca sa faci pasul asta si mai este si varsta de 15 ani.
tinand cont ca are 20 ani.stie sa joace putin teatru, sa iti spuna ca te iubeste...in ziua de azi majotiatea spun "te iubesc"ca si cum ar da buna ziua... pune-l la incercare sa vezi ce da din el,,, nu crede tot ce iti spune...trebuie sa iti demonstreze ca te iubeste...si pune-l sa te ast.numai asa iti vei da seama ce fel de pers este.
sex poti sa faci toata viata, dar sa stii ca prima oara fa o macar cu cineva care il iubesti f mult si care la randul lui te iubeste...nu asa...sunteti doar de 3 luni impreuna.nu va cunoasteti suficient de mult ca sa faci pasul asta... apoi o sa-ti para rau... oricum ai grija ce faci.

20 răspunsuri:
| roxana_9288 a răspuns:

Eu regret ca mi-am inceput viata sexuala chiar daca simteam ca il iubesc si ca merita sa o fac. sfatul meu e sa mai astepti, ai doar 15 ani, chiar crezi ca merita?! sexul e o placere trecatoare si indata ce o faci... nu mai poti da inapoi. Daca nu esti o fata cu capul pe umeri atunci ai sa ajungi sa o faci cu fiecare la gandul ca toti te iubesc si merita, si tu pe toti ii iubesti. Gandeste-te bine ce vrei TU si apoi el. Ca pe el nu il doare si nu il afecteaza daca tu iti incepi viata sexuala dar tu, poate, vei avea de suferit.
Daca te gandesti sa o faci, nu uita sa te protejezi!

| deeea28 a răspuns:

Nu te forta sa faci ce nu vrei doar ca iti zice ca te iubeste. Daca intr-adevar tine la tine va sta dupa tine cat e nevoie si nu iti va zice mereu de asta. Am o verisoara exact de varsta ta si el chiar mai mare decat prietenul tau, are 22 de ani, sunt de 7 luni impreuna si sunt fericiti, se iubesc foarte mult si nu i-a zis o data de ce nu se culca cu el. Asa ca 3 luni e o nimica toata, sa mai astepte, tu esti destul de mica pentru asta si daca tine la tine trebuie sa se gandeasca ca esti prea mica si sa mai astepte, daca nu e in stare, nu te merita, inseamna ca doar pentru asta te doreste si atunci n-are rost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mei ai mai postat-o pe asta sau ai uitat? Ce sa faci? sa astepti pana vei fi pregatita, nici o secunda in minus.

| Corinne a răspuns:

Buna! in locul tau as mai astepta.ai doar 15 ani.gandeste`te bine inainte sa faci un lucru. dupa 3 luni sa ajungeti sa faceti dragoste? nu crezi ca ii prea devreme?batting eyelashesnu vreau sa spun ca nu exista iubire intre voi. dar ii poti demonstra ca il iubesti si prin alte lucruri nu doar sex.si el la fel tie.
Daca te iubeste cu adevarat va intelege, te va sustine si te va astepta pana cand vei fii tu pregatita in totalitate. daca nu.inseamna ca vrea doar sa se culce cu tine. daca te decizi sa o faci.asigurate ca te iubeste cu adevarat si nu sunt doar niste vrajeli.
Bafta!
Ai grija de faci kiss

| monyk a răspuns:

Buna, esti de 3 luni cu el...eu zic sa nu te grabesti ca ai destul timp pentru asta si nu cred ca trebuie sa iei o decizie pripita, e adv ca baietii vor mai ales la varsta de 20 de ani, dar nu te lasa manipulata de vorbe ca pot fi foarte inselatoare, bine ca se poate ca el sa tina la tine, dar aveti destul timp, gandeste-te bine inainte de a face pasul, ca eu am fost cu un baiat 1 an si el are 21 de ani si eu 16...tot o diferenta de 5 ani si el mi-a tot cerut, si chiar dupa un an tot nu am facut-o cu el... un baiat daca te iubeste, atunci te asteapta si nu te preseaza, daca vezi ca te asteapta si iti dovedeste ca te iubeste atunci poate... dar oricum dupa 3 luni, e ceva timp dar nu destul sa cunosti o persoana, nu te increde prea tare, asteapta sa vezi cum decurge relatia ca toti baietii vor si cere. dar nu se stie daca chiar merita, normal ca incearca, acum depinde de tine daca iti asumi riscul de a-ti incepe viata sexuala cu el, sunt 2 variante:ori va ramane alaturi de tine, te va iubi si iti va fi aproape dupa ce o faci cu el, ori partea rea, adica te va lasa sau profita doar de tine, nu poti fi niciodata sigura, dar totusi eu zic sa mai astepti ca nu ai de ce sa te grabesti, sa nu iei o decizie care sa o regreti mai tarziu!

| dragosvalcea a răspuns:

Buna alexa.Vezi tu raspunsul la dilema ta depinde de tine, daca vrei sa te mariti virgina sau cat de mult ti tu la fecioria ta.Eu am 19 ani si nu mai sunt virgin.Cunosc multe fete care au facut dragoste cu iubitul si acum au alt iubit si nu par afectate.Nu e mare lucru in a fi virgin/a sau nu.Viata e prea scurta si merita traita. Apropo ai grija sa te protejeziwinking. Te pup pa.

| secret555 a răspuns:

Asteapta pana vei avea cammm 20 de ani

| Alecsa_8026 explică:

Nu alllinna n-am mai postat-o' happy... e prima data cand scriu aici big grinbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat te asteapta pana cand vei fi pregatita, nu te preseaza sa te culci cu el!

| blunts a răspuns:

Ateapta pana la 18 ani

| georgiana a răspuns:

Tu contezi mai mult ca el, spune-i ca inca nu esti pregatita si daca te iubeste, te asteapta.nu e frumos sa faca presinui asupra ta! Tu decizi cand, unde si cu cine iti incepi viata sexuala!

| alinutzacodruta a răspuns:

Pana la urma te culci cu el pe ca....vezi doamne "
e baiat si isi doreste asta"....pffff

| Liada a răspuns:

Ai doar 15... bukura-te cu ceea ce ai... pina la urma incearca-l prin asteptarea asta daca e cu tine pentru sentimente sau doar dorinta sexuala

| babydollella a răspuns:

Stai calma ca nu t iubeste pe tine asta de 20 d ani, vrea doar putina distractie, dupa trei luni deja te ia cu de astea e grav...nu vreau sa te supar dar asta e adevarulhappy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Spune-i ca ti-a zis o doctorita (adica eu) ca e foarte nesanatos sa-ti incepi viata sexuala inainte de 17 ani si jumatate, ca tu vrei sa fii sanatoasa si sa nu risti nimic si ca daca te iubeste te va mai astepta doi-trei ani. Daca nu te asteapta, inseamna ca nu te iubeste si ca e interesat mai mult de sex decat de sanatatea ta.

| deeapirsuletz a răspuns:

La 15 ani nu cred ca esti pregatita pentru acest pas...toti baieti zic asta adica "te iubesc" "tu esti totul pentru mine" etc/...pana cedei in dormitor...pentru ca el find mai mare gandeste altfel si crede cae mai smecher ca o fata de 15 ani si vrea sa te faca sa cedezi... dar tu arata-i ca la 15 ani ai tai gandesti mai matur ca el...si inca ceva ai grija cu el nul mai lasa sa ti puna mana chiar peste tot...baieti daca ii ti mai la distanta atunci ei au mai mult interes si poate cu timpul ajung sa tina la partenera lor...succes:*

| Alina_5575 a răspuns:

Am aceiasi varsta ca si tine iar prietenul meu tot 20de ani are insa noi am vorbit depsre lucrurile astea dar foarte putin nici nu a adus vorba foarte des sau sa insiste pe acest subiect, avem jumate de an si vreo saptamana de cand suntem impreuna, are si el niste gesturi dar niciodata nu incercat sa puna mana in zone intime...Parerea mea e sa mai astepti, sa iti dovedeasca ca te iubeste nu numai vorbe, atunci cand te simti tu pregatita fa pasul asta nu numai ca e el baiat si toti fac la fel, ai tot timpul din lume sa mai cunosti persoane sa iti arete el cat de mult te iubeste...

Acum e alegerea ta dar ai grija ca mai tarziu sa regreti de ce ai facut...

pup pa pa(iubiti`va mult)

| Miha.Ella. a răspuns:

Buna...situatzia ta se aseamana cu a mea [si eu sunt cu un tip de 20 de ani eu tot 15 ani am dar nu locuim impreuna] am vb si eu cu prietenul meu despre sex dar el mia sp ca ma va astepta cat va fi nevoie ca ma iubesti .si uh ar trebui sa-l faci sa inteleaga ca uh mai ai nevoie de timp ca sa faci un pas asa de mare .si daca te iubeste cu adevarat te va astepta .bafta.:*

| dyanna_3180 a răspuns:

MaI astEapTa`...si In plus`... el este prea mare`... poate iti zice ca te iubeste si bla bla`.doar ca sa te aiba in pat`...si apoi... tu stii cel mai bine cum este relatia voastra...si daca iti arata intr`adevar ca te iubeste`... dar daca te iubeste asa cum zice el`...asteapta pana cand esti tu pregatita`happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru 5 minute de placere potisa regreti toata viata...