| adrianamara a întrebat:

Mai crede cineva in predestinare sau credeti ca e doar o forma sa depasim mai rapid problemele in sensul ca ne face sa gandim mai pozitiv stiind ca,,acel cineva "exista? Desi se spune,,daca doi oameni sunt facuti sa fie impreuna nici timpul,nici oameni, si nimic in lumea asta nu -i va impiedica sa se intalneasca si iubesca"

6 răspunsuri:
| PainMax1985 a răspuns:

Nu stiu daca e predestinare sau nu dar eu cred ca iubirea nu este atunci cand faci orice ca sa traiesti langa partener ci atunci cand nu poti sa traiesti fara el.

| M1Man a răspuns:

Nu cred in predestinare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie o fata care cica ma place mi-a zis ca fiecare are un suflet pereche dar ei sunt despartiti la nastere si trebuie sa se gaseasca. Acum, nu stiu cum e dar eu mi-as dori sa gasesc acest suflet pereche cat mai repede ca daca il gasesc la 70 de ani nu mai imi trebuie.

| sayWhaaat a răspuns:

Eu unul nu cred. Am intalnit doua "suflete pereche" pana acum la 18 ani pentru care as fi facut absolut orice pe lumea asta, iar pe a doua nici in cot nu a durut-o happy.
Vorba lui curlyyy, la 70 de ani nu-i mai trebuie nimanui.

| Soriinax a răspuns:

Nu cred in predestinare sau destin.
Dupa parerea mea, e doar o forma care ne ajuta sa gandim mai pozitiv.
Dar totusi, sa fim realisti happy

| sensualus a răspuns:

In mitologii perimate de realitatea concreta? atunci mai e viata propriul destin?