| secret_2443 a întrebat:

Mai de mult aveam salvate in calculator niste conversatii cu fosti prieteni. Cand a venit prietenul meu la mine m-a intrebat ca de ce le mai pastrez.Eu nu am nici un motiv sa ii zic de ce le pastrez. i-am explicat si lui asta da a zis ca il mint si ma mai gandesc la altii.
Ce motiv sa ii zic de ce le tin? pls ajutati-ma dau fundita
Am sters conversatiile
Ms mult:*

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

Eu pastrez tot din trecutul meu. Poze, conversatii, scrisori de dragoste, cadouri, etc.
Nu vad de ce le-as arunca, sterge.
E trecutul meu!
Prietenul e prezentul si posibil.viitorul.
Nu inteleg ce sa aiba cu trecutul meu.
Eu personal n.as sterge nimic, dar in afara de asta nu as da ocazia sa-mi controbaie el mie prin calculator, dulap, poseta, sau mai stiu pe unde, dupa asa ceva.
Mie imi place sa fac inventarul asupra vietii mele in permanenta si vreau sa stiu daca am evoluat, stagnat...sau pe unde ma aflu.

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Păi are dreptate prietenul tău.
Trecutul trebuie să rămână trecut. Faptul că le păstrezi denotă că stai încă ancorată în acel trecut şi are dreptate să-şi facă griji.
Oricum, în relaţia asta pleci cu o biluţă (nu chiar bilă) neagră. Fă un gest frumos faţă de el sau prinde-l într-un moment euforic când e drăgăstos şi explică-i că nu te puteai desprinde de trecut şi acum eşti pregătită să dai totul pentru el.
Dacă faci aşa, nu numai că ar trebui să te creadă dar ar trebui să-i dea încredere în ceea ce te priveşte pe viitor.
Succeswinking.

| marsy a răspuns:

Spune-i ca nu ai avut timp sa le stergi. nu le-ai dat prea mare importanta, nu prea ai stat comp

| Licurici_4986 a răspuns:

De ce trebuie sa ti asa ceva? ai face bine sa le stergi... pune-te tu in locu` lui! ce ai simti cand ai vedea asa ceva? inca te mai gandesti la fostii tai prieteni? atunci du-te draga cu ei si lasa baiatu nu il mai tine ocupat! ma faci sa cred ca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fal sa inteleaga ca pastrezi acele conversatii drep ca o amintire nu pentru altceva si daca nu te crede renunta la ele decat sal pierzi pe el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai la ce le tii? normal ca asta zce.
ori ti la el ori iti place si cu altii.
hotaraste; te.
nici tu nu stii ce vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici unul