anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna mai de mult cind aveam 14 ani m-am indragostit de o fata ma rugam noaptea ca sa am putere sa ii spun tot ce simt stateam si sufeream pentru ca inca si parintii mei faceau diferite certuri :-( a trecut vreo citeva saptamini si diamu nu mai puteam sa tin in mine tot si am decis sa-i spun tot m-am dus la ia si i-am spus tot iar ia s-a uitat la mine si a inceput sa se rida cind am vazut asta (m-a dat cu totul la pamint ) am plins 2 saptamini dupa asta si parca incetul cu incetul a inceput sa imi treaca durerea acuma la 17 ani am intilnit o alta fata si nu stiu ce sa fac inca ma mai tine frica ca daca asa ii spun si ei ca o iubesc asa cad de tot la pamind :-( :-( nu stiu ce sa fac... parca diamu mi se pare ca si ea ma iubeste cind o vad dar asa mi se parea si cind o vedeam pe aceea de la 14 ani dati-mi ceva sfaturi...

15 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Daca la cei 17 ani care pretinzi ca ii ai scrii in halul acesta, atunci este grav.
Sfatul meu este sa lasi trecutul in urma.

| Danysan a răspuns:

Trebuie sa treci peste trecut ce a fost a fost ce va fi depinde de tine. Daca gandesti asa o sa reusesti.De ce ai impresia ca e un sfarsit de lume daca o fata iti da cu reject? Sunt multe fete, numai ca tu nu ai gasit persoana speciala.Trebuie sa mai ai rabdare, ce faci te ineci la mal? Cand iesi cu o fata nu trebuie sa o privesti ca pe o iubita si sa pui sentimente din prima. Poate ea nu vrea un iubit, vrea doar sa cunoasca lume noua si atat.Sa isi faca, cunostine noi si prieteni noi.Ti-ai pus intrebarea asta vreodata? Incearca sa gandesti si asa si sa vezi ca o sa iti fie bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plangi dupa fete? Cat de penibil. Ramai la stadiul de rugaciuni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am inteles mai nimic. Data viitoare incearca cu incredere sa folosesti limba romana.

| ShadeAdda a răspuns:

1. AnonimuS nu ti-a impus un fel de a scrie. Aceasta e limba romana, amorezule. Daca nu stii sa scrii cum trebuie in limba ta materna, atunci de ce te mai miri ca fetita de 14 ani a ras de tine? Si ai grija pe cine numesti copil sau om neserios, ca tu esti aproape de titlul "N-am mai frecventat orele de romana de foaaaaaaarte mult timp". (Si crede-ma ca avatarul meu nu face parte din niciun desen pe care l-ai vazut vreodata).
2. Nu fii las. Du-te si spune-i ce simti. Ai o viata intreaga inainte sa gasesti persoana potrivita. Nu te lasa amagit de esecul din trecut. Uita-l, Se mai intampla. Asta nu inseamna ca acum trebuie sa astepti o sa-ti faci curaj si sa nu-ti mai plangi de mila singur. Ce-a fost a fost. Si mai esti si baiat. Tu trebuie sa faci primul pas. Daca te accepta, foarte bine! Daca nu, treci mai departe. Sunt mii de fete printre care poti sa gasesti persoana potrivita. Trebuie sa-ti incerci norocul, deoarece ea nu te va astepta o vecie.

| Geass a răspuns:

Dacă vorbeşti la fel cum scrii nu-i de mirare că nici o fată nu vrea să fie cu tine, fetelor nu prea le plac analfabeţii.

| hondru a răspuns:

Daca chiar esti sigur ca si ia simte acelasi lucru pentru tine(zambete largi, ca este bine dispusa cand te vede...) ar trebui sa ii ceri numarul daca nu il ai deja si sa incepi sa ii trimiti cate un mesaj gen: nu stiu cum sa iti zic dar am inceput sa tin la tine. nu am ochi pentru alte fete. te vreau in viata mea.si cuvinte de alint gen: tata, draga mea, bobocelul meu etc.

| 69AnonimuS69 a răspuns:

1. Esti analfabet. (se vede din scrisul tau, fara suparare)
2. Fii independent! Nu mai traii cu senzatia ca ea e singura fata de pe pamant. Cucereste o alta!

| valintinvalic2011 a răspuns (pentru 69AnonimuS69):

Pe mine ma enerviaza cind trebuie sa scriu totul corect mai ales acei care imi spun asta eu scriu cum vrau nu cum vreai tu

| Pain15 a răspuns:

Numai fii asa visator...

| valintinvalic2011 a răspuns (pentru Pain15):

nu m-am asteptat la asa raspunsuri si imi pare rau ca pe TPU nu sau inregistrat oameni seriosi dar toti copii care isi pun avatare din desenele care ma uitam eu cind aveam 3 ani

| Pain15 a răspuns:

1.La 17 ani tot copil esti...
Si in plus ce raspunsuri ai vrea sa primesti?
2.Asta e intrebare? pe bune ce sfaturi ai vrea sa primesti.Du-te la ea spune-i, daca rade si ea e o problema cu tine daca spune da urca-te pe calutul tau din poveste si zboara cu ea deasupra norilor

| valintinvalic2011 a răspuns (pentru Pain15):

Se vede ca nimeni nu ati trecut prin asta si nimeni nu stiti ce inseamna asta si imi pare rau ca numai eu trec prin asa ceva si cind mai apare vreun cite ca tine imi vine s iti iau avatarul si sa ti-l bag in cur

| RoxanaIonela a răspuns:

Ar trebui sa scrii corect din moment ce publici un mesaj pe un site care il vede o natiune intreaga, lasa iubirea si mai pune mana pe carte. ca nici o fata nu se uita la tine daca esti incult

| Fraiericiiiii a răspuns:

Buna.
Nu poti sta toata viata cu teama ca daca ai fost dezamagit odata de o fata, si actuala o va face la fel. In viata vor fi si suisuri si coborasuri.Cu siguranta inveti din toate astea. Este fix cum ai crezut tu la 14 ani ca va fi : nu o vei putea uita, nu te vei putea ridica de la pamant si uite ca totusi ai facut-o. Spune-i, dar mai intai fi sigur ca si ea simte la fel. happy Daca nu te iubeste si ea, nu-i nimic.Viata merge inainte. >:d< succes.