Da, e foarte posibil sa nu ramai insarcinata prin coitul intrerupt daca baiatul isi face treaba bine iar igiena intima dintre acte nu lipseste.
Totusi asta e un semn de infertilitate de la unul dintre parteneri si ar cam trebui niste analize.
Da se poate ca ea sa nu ramana insarcinata nici de la lichidul [reejaculator si chiar nici de la sperma, asta daca nu e fertila, doar asa. In rest daca e fertila este neadevarat ceea ce zice el.
Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Nu stiu ce sa zic. In general poti ramane insarcinata oricand asa, prin metoda asta, dar nu-i o regula. Acum cand tot mai multe femei au probleme in a face copiii, e foarte posibil sa spuna adevarul sau mai exista posibilitatea ca ea sa fi luat pastile fara ca el sa stie. Acum degeaba pui asta la indoiala, cred ca cel mai bine stie tipul si tipa care au fost in relatie, dar nu nega posibilitatea sa spuna adevarul. Am cunostinte care se lupta de mai bine de doi ani sa faca copiii si nu au reusit desi nu s-au protejat in nici un fel. Si ca acest caz sunt si multi altii.
Ai dreptate. Poate sa ramana insarcinata. Dar eu cred ca unul dintre ei nu e fertil (naspa)
alexandra0234 întreabă:
AlexiaIordache întreabă: