| Dianné a întrebat:

happy
Mai devreme, purtasem o discutie cu un amic, care imi spunea ca prietenul lui tocmai s-a despartit de iubita cu care a fost timp de 5 ani. Ideea e ca, ne-am dat in vorba despre "viata lor sexuala", si mi-a zis ca timp de 4 ani, ei au facut sex neprotejat, in primul an facand sex protejat. Eu nu l-am crezut, spunea ca iubita lui nu tine calendarul sau alte metode, cum ar fi contraceptia, doar "o scotea" atunci cand ejacula, nu ejacula in ea. (sper ca ati inteles aici) I-am zis de lichidul preejaculator, care contine spermatozoizi, (exista risc mare de sarcina) iar el tot bate cu a lui, ca nu au facut avorturi sau copii, din cauza neprotectiei, au facut sex neprotejat fara probleme. I-am zis ca nu cred ce i-a spus prietenul lui, dar voi ce spuneti? happy
Vreau sa vad parerile si raspunsurile voastre, credeti ca se poate asa ceva? Mersi.

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Da, e foarte posibil sa nu ramai insarcinata prin coitul intrerupt daca baiatul isi face treaba bine iar igiena intima dintre acte nu lipseste.

Totusi asta e un semn de infertilitate de la unul dintre parteneri si ar cam trebui niste analize.

6 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

E posibil ca unul din ei, sau chiar amandoi, sa aiba probleme de fertilitate.

| Jony123 a răspuns:

Da se poate ca ea sa nu ramana insarcinata nici de la lichidul [reejaculator si chiar nici de la sperma, asta daca nu e fertila, doar asa. In rest daca e fertila este neadevarat ceea ce zice el.
Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| deeea28 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. In general poti ramane insarcinata oricand asa, prin metoda asta, dar nu-i o regula. Acum cand tot mai multe femei au probleme in a face copiii, e foarte posibil sa spuna adevarul sau mai exista posibilitatea ca ea sa fi luat pastile fara ca el sa stie. Acum degeaba pui asta la indoiala, cred ca cel mai bine stie tipul si tipa care au fost in relatie, dar nu nega posibilitatea sa spuna adevarul. Am cunostinte care se lupta de mai bine de doi ani sa faca copiii si nu au reusit desi nu s-au protejat in nici un fel. Si ca acest caz sunt si multi altii.

| engerAshU a răspuns:

Nu cred ca e posibil

| php a răspuns:

Ai dreptate. Poate sa ramana insarcinata. Dar eu cred ca unul dintre ei nu e fertilstraight face (naspa)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca se poate tongue