Teo de la Trasniti din Nato este o tipa violenta, dar numai violenta ca Ema.. In orice caz, nu cred ca a fost o insulta, s-a laudat la prietenii lui ca sa le arate ca stii sa impui respect, si iti aperi prietenele atunci cand persoanele ca el comenteaza. Apropo, poti sa te uiti si tu la Trasniti din Nato, este la 10:30 in fiecare seara pe Prima Tv, ca sa vezi cu cine e Teo.
pa, pa.
E o insulta. Zi mersi ca tipul a fost indulgent, si nu ti'a pleznit si el una, pentru ca meritai.
Tipa aia "teo" e blonda si nebuna. Cu nebunii nu te pui.
Eu cred ca a fost o insulta sh ca nu merita nici macar sa-l privesti pe acest baiat, sh daca spui ca facea misto de o fata, cu siguranta esti tipul ala de baietsash smecher, si eu nu cred ca te place, cunosc eu multi baiesti de genul asta, nu-i da importantsa...
Http://www.google.ro/......tp?/imgres r:5, s:0&tx=55&ty=69
asta e teo. cred ca a fost un compliment :))):*
Hey!
Pai bine i`ai facut... din care stiu eu de Teo din trasniti din nato e un personaj ca sa zicem cumva"Blonda"desi e bruneta. E frumoasa dar e cam,,, aiurea adica mai pe romaneste"proasta"
Eu cred ca a fost o insulta incearca sa cauti pe google Isabela Iacupovic ea e acea teo doar ca acesta e numele ai!
Sper ca te-am ajutat
Isabela Iacupovic e Teo de la trazniti din nato.
TheSmartBoy întreabă:
Remusopen întreabă: