| Fritsa a întrebat:

happy Mai multi baieti faceau misto de o fata si au facut-o sa planga si l-am parlit pe unu. L-am pleznit rau de tot si apoi in loc sa tipe si sa urle la mine s-a dus sa se laude ca a primit o palma de la mine si mi-a spus ca seman cu Teo de la trazniti din nato.
Cine este aia? Ala era compliment sau insulta? (baiatul acela ma place)

11 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Teo de la Trasniti din Nato este o tipa violenta, dar numai violenta ca Ema.laughing. In orice caz, nu cred ca a fost o insulta, s-a laudat la prietenii lui ca sa le arate ca stii sa impui respect, si iti aperi prietenele atunci cand persoanele ca el comenteaza. Apropo, poti sa te uiti si tu la Trasniti din Nato, este la 10:30 in fiecare seara pe Prima Tv, ca sa vezi cu cine e Teo.

pa, pa.

| Derye a răspuns:

E o insulta. Zi mersi ca tipul a fost indulgent, si nu ti'a pleznit si el una, pentru ca meritai.
Tipa aia "teo" e blonda si nebuna. Cu nebunii nu te pui.

| Damian a răspuns:

Viata la sat...

| Fatacuochicaprui a răspuns:

Eu cred ca a fost o insulta sh ca nu merita nici macar sa-l privesti pe acest baiat, sh daca spui ca facea misto de o fata, cu siguranta esti tipul ala de baietsash smecher, si eu nu cred ca te place, cunosc eu multi baiesti de genul asta, nu-i da importantsa...

| ^_^Dayanascunpik^_^ a răspuns:

Cam insulta, fiindca aceia este dusa cu capul!
^_^Dayanascumpik^_^

| Anonim_5618 a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres r:5, s:0&tx=55&ty=69

asta e teo. cred ca a fost un compliment :))):*

| Fritsa explică:

Ma jepkarule poate thu esti de la sat

| Pijamale a răspuns:

Daca se uita la trazniti din nato d'oh ...gaseste ti pe altu. pe bune laughing)

| Andrada_5061 a răspuns:

Hey!

Pai bine i`ai facut... din care stiu eu de Teo din trasniti din nato e un personaj ca sa zicem cumva"Blonda"desi e bruneta. E frumoasa dar e cam,,, aiurea adica mai pe romaneste"proasta"
Eu cred ca a fost o insulta incearca sa cauti pe google Isabela Iacupovic ea e acea teo doar ca acesta e numele ai!

Sper ca te-am ajutatbig grin
big hug

| PAVELEMIL a răspuns (pentru Andrada_5061):

Isabela Iacupovic e Teo de la trazniti din nato.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

INSULTA! Tipa e o spargatoare de case...nu se gandeste la fetita aceea care chiar are nevoie de tata sad. "Vis alb negru" numele ei este Raluca Guslicov, iar pentru. "Chocolate" aceea este Ema daca nu ma inselhappy. Kiss