| Alleexxandra a întrebat:

mai sunt sau nu virgina. daca un baiat mi a bagat de trei ori penisul in vagin si o data doar capul penisului...ca eu nu stiu cum sa ma consider daca n am facut sex normal pana la capat, plus ca am facut si sex oral de doua ori

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Numai esti virgina. Virgina este numai o femeie care nu a avut niciodata nici un fel de contact sexual. Esti femeie. Nu uita de prima consultatie ginecologica, obligatorie in prima luna de la inceperea vietii sexuale.

| senstein a răspuns:

In gura nu mai esti.

In pasarica esti. E mica sansa ca himenul sa fie rupt si sa nu fi simtit nimic.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU cred că mai eşti virgină ( nici dpdv fizic )!
Este suficientă o penetrare ce 2-3 cm pentru a RUPE himenul...

Din moment ce te-a penetrat, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge.

La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.

Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...

Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale este posibilă sângerarea.

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Toate cele bune.

| Emilian65 a răspuns:

Normal, ca nu mai esti virgina. Dupa trei atacuri ale penisului nu mai poti fi virgina.

| Dariusuu a răspuns:

Ferească!

Câţi ani ai?

Dacă nu ţi-a rupt himenul eşti virgină.

| Alcyon a răspuns:

Nu mai esti virgina. Altfel femeile care au himen elastic, ar fi toate fete mari.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| SongokuJR a răspuns:

Ați înnebunit de tot copii din ziua de azi..Nu mai esti virgina. Pariez ca părinții vor fii "bucurosi" sa audă asta. Felicitări ti-ai pierdut "mândria".winking

| orailibrail a răspuns:

Nu mai ești virgina dacă ai facut sex de 3 ori cu el

| Antoniuza a răspuns:

Pai....nu mai esti.Virgina erai doar daca nu faceai sex deloc dar ai facut.Te pup!happy