| AnnaBebitza a întrebat:

.mai sunt virgina daca un baiat mi-a bagat degetul in vagin, iar apoi penisul de doua ori? macar sa stiu..ca acum imi pare f rau, pentru ca vroiam sa ma pastrez, nu vroiam ca el sa fie primul pentru ca nu mi inspira incredere...dar atunci a profitat de faptul ca eram ametita...si fara comentarii rautacioase ca oricum regret.

Răspuns Câştigător
| diwa a răspuns:

Nu, nu mai esti virgina. Nu trebuie neaparat sa-ti curga sange, depinde de organism. Dar daca a bagat-o, gata, la revedere laughing cati ani ai?

37 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu mai esti virgina, esti femeie de-acum. Nu uita de prima consultatie ginecologica care este obligatorie in prima luna de la inceperea vietii sexuale.

| AnnaBebitza explică (pentru Brigaela):

Aha...chiar daca a fost cu prezervativ?

| sefultau a răspuns (pentru AnnaBebitza):

Din cate stiu eu nu e obligatoriu happy. p.s. nu merge adresa pe care ai lasat-o happy

| sefultau a răspuns (pentru sefultau):

Lasa toata adresa nu doar inceputul. ci si sfarsitul gen i_M@yahoo.com :* o seara buna

| Brigaela a răspuns (pentru AnnaBebitza):

Nu are nici o legatura cu prezervativul. Consultatiile ginecologice sunt obligatorii in viata unei femei dupa ce si-a inceput viata sexuala, iar prima este in prima luna de la incepere. Ulterior, vei merge regulat la ginecolog (la 6 luni daca in momentul asta ai sub 18 ani, la 12 luni daca ai peste 18 ani)

Multumesc frumos.

Croco_madness

Si se va vedea la ginecolog ca mi-am inceput viata sexuala, chiar daca mi-a bagat-o doar de 2 ori? Sa zicem ca himenul ar fi ramas intact, nu are cum sa isi dea seama nu? bine, oricum o sa i zic, dar intrebam asa. daca se vede.

Este practic imposibil ca himenul sa fie intact daca penisul lui este mai gros decat degetul tau aratator. Poate fi elastic si sa nu fie rupt, dar se vede ca aexistat penetrare. Nu se poate sti daca a existat o penetrare, sau o mie, insa

Dar asta se pune ca prima experienta sexuala? daca m-a penetrat doar de 2 ori..adica daca ma intalnesc cu el si o facem pana la capat nu e de fapt aia prima experienta sexuala, si am sa uit de asta? ca am citit undeva ca că prima experiență sexuală își pune amprenta definitiv pe întreaga viață intimă de mai târziu

Asta a fost prima experienta sexuala. Tu alegi ce uiti si ce iti amintesti. Nu cred ca prima experienta sexuala isi pune amprenta pe intreaga ta viata intima, daca nu insisti tu asupra acestui fapt.

Problema e ca de atunci nu am mai facut nimic..si am inceput fiu dupa aia mai stresata, nervoasa si deprimata, plus ca aveam ameteli si dureri de cap cam la o luna dupa contactul ala.dar m-au tinut cateva saptamani si mi-au trecut..insa tot am ramas cumva mai asa..nu stiu cum sa explic, adica am zile in care ma simt bine, si zile in care ma simt deprimata fara motiv..si nu stiu de ce, nu-mi explic, pentru ca eu inainte nu eram asa..sa fie din cauza ca trebuia sa continui sa fac sex daca tot am inceput, cumva, viata sexuala? au trecut 6 luni de cand nu am mai facut nimic.aa, si am 22 de ani..cred ca imi trebuie si un iubit de ma simt eu asa.

E doar o chestie psihica pe care ti-o induci. E destul de periculoasa, fiindca te va face sa ai o viata sexuala agitata si oarecum promiscua. gandeste-te ca si daca iti faci un iubit acum, va trece vreun an pana sa ajungeti la sex (daca e vorba de dragoste) si vei fi tentata sa ai aventuri intamplatoare, sa te culci cu primul venit, doar fiindca ti-ai bagat singura in cap ca tu esti inferioara celorlalti oameni si mintea ta este prea mica ca sa-ti controleze hormonii.

Dar nu doar eu mi-am bagat in cap chestia asta..tot aud ca asa spun unii.dar oricum daca imi fac un iubit, nu vreau sa stau un an pana sa ajungem la sex, de ce sa stau asa mult? ..ca nu mai am nimic de pierdut..si oricum, nu vreau sa ajung o panarama, desi, aveti dreptate, numai in modul asta ma gandesc la barbati in ultima vreme.dar totusi, nu o sa ma culc cu primul venit....nu vreau sa ajung asa

Daca vrei un iubit doar pentru aventura, sex fara implicatii, te poti culca cu el din prima zi. oricum nu va dura mult relatia. daca vrei o relatie serioasa, aceasta trebuie construita in timp si nu veti face sex sportiv, ci va veti dori sa faceti dragoste si asta inseamna sa va cunoasteti foarte bine si sa aveti multa intimitate. Un om adevarat nu face doar sex, ci are rabdare si face dragoste, se culca numai cu parteneri pe care ii iubeste cu adevarat. iar asta inseamna cam un an de relatie inainte, ba poate chiar mai mult.

Dar mie de ce mi-a zis bunica de o fata din sat de la ea..care cica innebunea daca nu o maritau...si pana la urma au dat-o dupa unul urat din sat, doar ca sa aiba si ea un sot..ca cica asa i-a zis si o doctorita de acolo din sat, sa o marite, ca altfel o pierde

Era fie retardata menta (handicapata), fie avea o suferinta psihica de tip manie (sau tulburare bipolara)

Si tulburalile astea de tip manie sau bipolare le ai de mic copil? adica nu se pot dezvolta pe parcurs nu?

| harciog a răspuns:

Nu cred ca te-a dezvirginat. Daca iti introduceai un stilp de telegraf da, dar numai cu penisul nu cred.

| AnnaBebitza explică (pentru harciog):

Hai, fara misto-uri

| mona a răspuns:

Daca himenul ti elastic, posibil sa mai fi virgina dar in general odata ce ai fost penetrata intri in categoria dezvirginatelor

| justfreelove a răspuns:

Eu iti spun ca e pacat ca erai ametita pentru ca nu ai putut sa te bucuri de un act sexual ca la carte. A bagat degetu si vrea mai mult? sa puna si gura. Daca vrea sa o bage in tine, ar face bine sa te faca sa gemi. Nu prea conteaza cine e primul, pentru ca prima data e cel mai naspa pentru amandoi. E bine sa o faci prima data cu unu care stie ce face, nu cu unu la care ti si care poate sa se simta scarbit de tine cand vede sange.

| doc69 a răspuns:

Daca himenul este intact esti virgina..fizic..psihic esti femeie nu mai esti virgina...stii ce inseamna sex

| Trolli a răspuns:

Virgina este o fata pana la primul contact sexual. Din moment ce a avut loc penetrarea cu deget si penis, nu mai esti virgina. Depinde de himenul fiecarei fete. Unele pot avea himenul mai elastic si nu are loc sangerarea.
Tu moral cum te simti? Virginica nu ( din moment ce ai fost in patul unui baiat)?

| AnnaBebitza explică (pentru Trolli):

Nu stiu...eram confuza. in fine, asta e. nu mai pot schimba nimic.

Traieste-ti viata! happy

Nu ma lasa sa iti trimit mesaje.happy lasa pe privat mailul tau si daca vrei mai vb acolo :*

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tehnic probabil esti virgina, moral nu

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Dacă a introdus penisul în vagin ( chiar dacă numai de 2 ori ) NU mai eşti virgină!

Vorba lui neutrino : "păstrează-te aşa"...

Sau, data viitoare îmbată-te, că DUPĂ aia NU o să-ţi mai aminteşti şi NU vei mai regreta!

| AnnaBebitza explică (pentru bursuc001):

Iti amintesti oricumlaughing

| neutrino a răspuns:

Stai linistita ca nu se pune. Pastreaza-te asa ca nu se strica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| Cleopa a răspuns:

Nu mai esti virgina din moment ce ti-a bagat si penisul! terbuia sa fii mai atenta!

| Andreeadede96 a răspuns:

Pai.da nu mai esti virgina, nu conteaza ca a bagat doar de 2 ori conteaza ca a bagatthinking

| SweetElla25 a răspuns:

Ești virgina 100% dacă nu ți-a curs sânge!

| sefultau a răspuns (pentru SweetElla25):

laughing NU! daca a fost penetrat gata happy nu curge la toata lumea sange! deci in concluzie nu mai esti virgina si e super ok acum poti sa traiesti si tu placerile vietii! big grin

| AnnaBebitza explică (pentru sefultau):

Mda...numai ca acum sunt singuralaughing. si nici cu ala nu vreau, adica nu ca nu vreau, mie imi place de el, dar nu-mi inspira incredere, cred ca doar asta cauta, o aventura. boricum, nici nu s-a prins ca eram virginaoh go on si mie imi era rusine sa-i spun, ca nah, am stat pana la varsta asta...de aia nici nu intelegea dc nu vreau sa o facem, si acum tot ma suna si-mi spune ca oricum faptul e ca si consumat, si tot insista sa o facem. pe de o parte as vrea si eu, ca nah, m-a starnithee hee dar nu stiu, am ramas cu senzatia aia ca trebuie sa ma pastrez. da daca zici ca oricum nu mai sunt, nu are rost nu? si oricum nu mai pot da timpul inapoi.