Daca tii cu adevarat la el, de ce nu? Adica intr-un fel dati o noua sansa iubirii voastre si de data asta poate e cu noroc! Iubiti-va mult!
Daca v ati certat de la un lucru minor. DA. Si chiar daca v ati certat de la ceva mare/grav si tu crezi ca merita o doua sansa zic sa te impaci. fiecare merita o a doua sansa.
Sincera sa fiu, eu cred ca trebuie sa iti demonstereze mai inati ca te iubesti, apoi gandeste-te bine la ceea ci simti pentru el, iar daca sentimentele tale pentru el sunt adevarate spune-i ca DA, iar daca nu crezi ca poti sa faci lucrul asta, nu ezita si spune-i NU, ca dragostea cu foarta nu va tine.. Succes si sper ca am putut sa te ajut. Fundita ?
Parerea mea e ca trebuie sa faci ce simti si sa gasesti un echilibru inainte de a decide.Adica,sa te gandesti ce a fost mai mult in relatia voastra...bine sau rau? v-ati inteles sau v-ati certat pe orice subiect? gelozie exista? incredere? vezi tu cum consideri ca" inclina balanta" si alegi! I-ati timpul necesar si gandeste-te la toate aspectele! sper ca am ajutat! pup
Depinde motivul din care v-ati despartit. Daca te-a inselat fi sigura ca o va face si a2-a oara. Daca pur si simplu v-ati certat dintr-o prostie si esti convinsa ca inca tine la tine eu zic sa te impaci cu el
Asta ar trebui sa iti raspunzi uh singura si sa iti intrebi inima... daca ti cu adev la el mai da-i o sansa si vezi daca e capabil de tine...