anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Maine de dimineata prietenul meu vine la mine. nu e pentru prima oara dar vreau ca maine sa fie ceva special thinking nu vreau raspunsuri ironice pentru ca nu ma gandesc la sexlaughing)) vreau sa fie ceva... care nu am mai facut pana acum thinking ceva frumos, romantic chiar love struck cel mai bun raspuns primeste funda, iar celalalte raspunsuri primesc vot :* multumesc >big grin

Răspuns Câştigător
| Barblaster a răspuns:

Un mic sfat ( o data m-am prostit asa cand prietena mea a venit la mine)Si asta apare in termenul mancarii.Tin minte ca am convins-o sa vina in bucatarie si sa preparam un tort de ziua fratelui ei.Ea era nu si nu dar pana la urma am convinso si n-eam distrat de minune.Din ceva serios si neplaacut am facut sa iasa ceva amuzant si de ne uitatlaughing.Vai am facut un desaaastru blatul l-am taiat in 10 si cand sa turnam crema de ciocaolata neam improscat cu ia pe toata fata.Tin minte ca ma alerga prin toata casa pentru ca i-am pus dulceata de coji te portocale in par laughing.Si a iesit un tort foarte bun in ciuda aparentelor laughing. Deci sfatul meu nu este sa faci exact ca mine, ci sa improvizezi.Gandestete la un eveniment care este in desfasurare si incearca sa legi o legatura cu acel eveniment.Totul trebuie sa fie distractiv si sa va placa la amandoi

6 răspunsuri:
| 4l3x a răspuns:

Imbraca'te si u provocator, juktiva jocuri sexy, fa'l sa se simta in al 9 lea cer big grin

| Tiberius a răspuns:

ChioruL, asta faci tu de obicei? Stii ca nu **** si stai acasa si te joci pe calculator?

| FollowTheLight a răspuns:

Gateste!laughing
Practic eu daca asi face asta asi da foc la bucatarie, sigur ar fi ceva special! [ asta nu se intampla in fiecare zii]
Asaaaaaa...deci intrebarea ta.Pai, cred ca cel mai dragut lucru pe care ai putea sa il faci, ar fi...sa fii draguta!
Nimic nu poate fi mai frumos decat o seara in care nu mai apar mici discutii contradictori, si incearca sa ii faci pe plac. [ si nu ma refer a va..., fiindca cu asta nu faci decat sa cazi drept proasta]
A, si inca ceva, decoreaza frumos casa, fa-l sa se simta bine in acel mediu.[ si nu ma refer la lumanari parfumate si chestii de genulaughing...]
Sper ca te-am ajutat!happy

| DeeaDLove12 a răspuns:

O cina Romantica

| FreeLife a răspuns:

Practic asta ar trebui sa faca el dar in fine... O cina romantica daca stii sa gatesti, ceva special sa-i fure ochii, niste lumanarii, un vin dar e prea devreme pentru alcool big grin deci improvizeaza si BAFTA!
Have fun!

| EmmaWho a răspuns:

Poi nu stiuthinking ai putea sa faci un mic dejun pentru amandoi ( sa nu risti sa ii fie foame apoi) iar dupa sa va uitatii la un film ceva dragoste apoi sa va pereceti restul zilei impreuna...sti uhee hee cu saruturii si tot tacamul...:X