Un mic sfat ( o data m-am prostit asa cand prietena mea a venit la mine)Si asta apare in termenul mancarii.Tin minte ca am convins-o sa vina in bucatarie si sa preparam un tort de ziua fratelui ei.Ea era nu si nu dar pana la urma am convinso si n-eam distrat de minune.Din ceva serios si neplaacut am facut sa iasa ceva amuzant si de ne uitat.Vai am facut un desaaastru blatul l-am taiat in 10 si cand sa turnam crema de ciocaolata neam improscat cu ia pe toata fata.Tin minte ca ma alerga prin toata casa pentru ca i-am pus dulceata de coji te portocale in par .Si a iesit un tort foarte bun in ciuda aparentelor . Deci sfatul meu nu este sa faci exact ca mine, ci sa improvizezi.Gandestete la un eveniment care este in desfasurare si incearca sa legi o legatura cu acel eveniment.Totul trebuie sa fie distractiv si sa va placa la amandoi
ChioruL, asta faci tu de obicei? Stii ca nu **** si stai acasa si te joci pe calculator?
Gateste!
Practic eu daca asi face asta asi da foc la bucatarie, sigur ar fi ceva special! [ asta nu se intampla in fiecare zii]
Asaaaaaa...deci intrebarea ta.Pai, cred ca cel mai dragut lucru pe care ai putea sa il faci, ar fi...sa fii draguta!
Nimic nu poate fi mai frumos decat o seara in care nu mai apar mici discutii contradictori, si incearca sa ii faci pe plac. [ si nu ma refer a va..., fiindca cu asta nu faci decat sa cazi drept proasta]
A, si inca ceva, decoreaza frumos casa, fa-l sa se simta bine in acel mediu.[ si nu ma refer la lumanari parfumate si chestii de genu...]
Sper ca te-am ajutat!
Practic asta ar trebui sa faca el dar in fine... O cina romantica daca stii sa gatesti, ceva special sa-i fure ochii, niste lumanarii, un vin dar e prea devreme pentru alcool deci improvizeaza si BAFTA!
Have fun!
Poi nu stiu ai putea sa faci un mic dejun pentru amandoi ( sa nu risti sa ii fie foame apoi) iar dupa sa va uitatii la un film ceva dragoste apoi sa va pereceti restul zilei impreuna...sti u cu saruturii si tot tacamul...:X