| Deeaa_8846 a întrebat:

maine dimineata merg la scoala cu baiatul muuuuuuuuuuuult placut de mine :X...cum sa il surprind? Sau fiu putin mai serioasa SAU daca zambesc el ma va crede prea copilaroasa? Cum sa. l atrag sa nu se plictiseasca? Va rog ajutati.ma

8 răspunsuri:
| irina_5692 a răspuns:

Fi tu insati si totul va fi binewinking

| GeorgiavonPutzifer a răspuns:

Fi TU insuti! Daca te place te place pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce ai vrea tu sa fi!

| Fabulous a răspuns:

Pai depinde...nu ai specificat daca va cunoasteti adica daca ati vorbit cel putin de 2 ori? In cazul in care ati discutat si alta data, iar el ti-a spus ca are o prblema, sau i s-a stricat pc-ul tu il intrebi daca l-a reparat.In felul acesta ii arati ca-ti pasa de el.Si doamne nu, te va crede draguta daca-i zambesti, eu mereu asa il abordez.In cazul in care nu ati mai vorbit urmareste-i prietenii. Poate aveti cativa in comun si prin intermediul lor va puteti imprietenii.

| Deeaa_8846 explică:

M.ati dezamagit...eu vroiam doar o opinie...sad @Chirul1, nu cred ca sunt copilaroasa. Sunt clasa 9 si el 12

| vibeantonio a răspuns:

Vorbeste cu el, trebuie sa iti petreci mult timp cu el dar sa nu pari copilaroasa incearca sa barfiti pe cineva sa gasiti chestii in comun... dupa poti pune pe o prietena sa ii puna vorbe bune despre el apoi pe mess mai vb cu el asa putin mai romantic... si il intrebi daca el te place, daca el spune da tu spui ca si tu pe el daca spune nu zici,, ee mi-a zis cineva ca poate asa e '' sau chestii de astea big grin

| christaxdd a răspuns:

In a 9 si scrii chirul in loc de chiorul?laughing))rolling on the floor

| Marriaaa a răspuns:

Nu cred ca daca zambesti te va crede prea copilaroasa. happy Vorbeste cu el mai mult. Gaseste un subiect comun...BAFTA :*

| ChioruL1 a răspuns:

Din moment ce-ai pus o intrebare de c.acat, oricum esti copilaroasa. fa ce vrei, comporta-te cum vrei... oricum vrea doar un lucru de la tine care orice-ai face, nu face nicio diferenta.