| SomeOneHere a întrebat:

Buna,maine fac un an (de relatie) cu iubita mea,si nu am idee ce cadou/surpriza sa-i fac, ma puteti ajuta va rog cu ceva idei?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu prea ai bani prajitura de la cofetarie iar daca ai da o fuga in centrul comercial si cumpara niste flori.

| Danysan a răspuns:

Un album cu voi in cele mai Frumoase momente ale voastre.O Cina Romantica si un Inel vor face seara de neuitat.

| MiruD a răspuns:

O cina romantica, un buchet mare de flori si un inel. Combinatia perfectawinking

| Solitude15 a răspuns:

Pai...sunt mai multe idei:
1. poti sa daruiesti un buchet de trandafiri si in el o felicitare iar cind va deschide felicitarea va fi un inel de aur argint cei place ei
2.o seara in restaurant unde alaturi de voi va cinta din vioara o persoane si tu ii vei darui un colier sau o bratara inel etc
3.vei inchiria o camera la hotel si o vei face toata cu petale de trandafirii pe o masa va fi o sticla de sampanie
4.sunt multe idei
SUCCES o seara placuta happyhappyhappyhappytongue

| Androphyla a răspuns:

Pai, ceva care ti-ar fi mai la indemana: un buchet frumos de flori si o prajitura de la cofetarie, cred ca ar face fericita. Daca dispui de mai multi bani, o poti scoate in oras la un restaurant; o duci la filmul ei preferat; ii cumperi ceva de valoare dar bineinteles sa ii placa etc. Ai de unde alege!winking Succes si have a nice day tomorrow! happy

| Mony25 a răspuns:

Un inel ( aur, argint ), o seara la un restaurant, film, un album de poze cu voi doi, ceva personalizat cu voi doi.