Salut:X. la 12 ani nu esti prea mic pentru un sarut asa ca nu lua in seama ce zic altii.Revenind la intrebarea ta, pai daca vrei sa o saruti asteapta momentul potrivit si treci la treaba. Si puteti discuta despre scoala, prieteni, filme, muzicaa, chestii. [incearca sa fii natural si sa nu ai emotii] p.s stiu cum e . eu am 13.
Eu zic totusi ca e prea devreme sa o saruti,mai bine mai asteapta putin,In schimb nu trebuie sa te comporti intr-un anume fel, trebuie doar sa fi dragut si elegant. Daca vrei sa fi si putin romantic poti incerca sa ii dai tu cu lingurita si intentionat sa o murdaresti pe undeva pe langa gura, apoi o poti saruta daca tii mortisi sa o faci.In privinta subiectelor aici nu prea ma pricep imi pare rau.Succes la intalnire!
La 12 ani cred ca te tine mama ta de mana asa ca nu mai vise, ca ramai numai cu ele
Pai e usor la varsta ta ca in ziua de azi copii vor numa chestii din astea, arata-i respect si arata-i ca ti la ea, fi amuzant si incearca sa va plimbati (ia-o de mana ) stati pe o banca va apropiati si gata
Daca ai ocazia sa o saruti nu o rata...iti spun ca vei regreta daca nu o vei face. Si fi tu insuti. Ea te place pentru ceea ce esti Si poti sa fi amuzant. Fetelor le place asta.
Anonima17191 întreabă: