| deathnote13 a întrebat:

Mam certat cu prietenul din motivul ca nu vreau sa ma culc cu ei.Ce pot face in asa caz cum sa fiu? Il iubesc, dar nu pot sai ofer virginitatea.Dau funda thx

Răspuns Câştigător
| raisa1993maria a răspuns:

Din punct de vedere al varstei e ok. dar cred ca e putin cam devreme. asta e parerea mea, depinde de voi cat de mult va iubiti, oricum intelege-l si pe el ca timp de 6 luni a stat pe uscat, e normal sa sima nevoia sa o faca, pentru tine nu e ceva ce-ti doresti pentru ca ti-e frica si nu sti cum e.

21 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Sa pleci de langa el! simplu! nu te da la oricine numa asa ca ei vor! sau ca e moda! te dai caruia simti tu ca e EL! 1 data trebuie sa fie perfect! nu strica lucru asta! cine nu intelege nu intelege si gata. poate nu tine suficient la tine!

| raisa1993maria a răspuns:

In primul rand vreau sa te felicit pentru acest lucru happy ma bucur ca mai sunt si astfel de fete. acum urmeaza o serie de intrebari pentru a-mi da seama daca ai varsta potrivita sau nu. de cat timp sunteti impreuna? conteaza foarte mult. cati ani ai?, Ai incredere totala in el?

| deathnote13 explică (pentru raisa1993maria):

Am 17.suntem de 6 luni si incredere am totala

| raisa1993maria a răspuns (pentru deathnote13):

Din punct de vedere al varstei e ok. dar cred ca e putin cam devreme. asta e parerea mea, depinde de voi cat de mult va iubiti, oricum intelege-l si pe el ca timp de 6 luni a stat pe uscat, e normal sa sima nevoia sa o faca, pentru tine nu e ceva ce-ti doresti pentru ca ti-e frica si nu sti cum e.

| lo a răspuns:

Acesta este un pas ff important in viata ta si tu esti singura care decide asupra acestui aspect.Esti inca destul de mica pentru a da acest pas, eu zic sa mai astepti macar 2. daca el te iubeste trebuie sa accepte situatia.Trebuie sa te RESPECTE si sa-ti respecte deciziile. Timpul, de cand sunteti impreuna este destul de scurt si nu merita! Fi tare si mentinate pe pozitie, nu te lasa prada santajelor, ca tu vei fi singura care va suferi mai ales ca majoritatea relatiilor la varsta asta sunt trecatoare! Da o vei face intr-o zi :dar cand tu doresti, cum tu doresti si cu cine vrei tu.Impuna-te in viata ca sa traiesti experiente minunate.

| Doηηa a răspuns:

Daca il iubesti foarte mult si te iubeste si, ai peste 15 ani atunci, fa-o!
Mai devreme sau mai tarziu tot se va intampla, doar sa fie si baiatul potrivit, sa te iubeasca, sa nu-si bata joc de tine.Ai grija de tine.
B.

| unknownn a răspuns:

Ii explici frumos ca nu esti pregatita si ca o sa-i oferi ceea ce vrea cand o sa fii pregatita. Daca nu te intelege, un sut in cur si il trimiti la ma-sa!

| BeAmazing a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat se va intoarce si va astepta dupa tine pana cand vei fi pregatita sa-i oferi ce ai tu!

Daca nu se intoarce atunci imi pare rau dar probabil a vrut altceva de la tine si nu iubirea ta.

| Zenit313 a răspuns:

Daca te iubeste, trebuie sa inteleaga ca nu esti inca pregatita pentru acest lucru.
Vorbeste cu el despre acest lucru, daca te iubeste, o sa inteleaga.
Succes! happy

| Zuzazozo a răspuns:

Ii spui ca nu esti pregatita pentru acest pas important sin viata ta. Daca te iubeste te va intelege si te va astepta, iar daca nu inseamna ca e un obsedat care vrea doar sa si-o traga cu tine. Daca e asa da-i papucii!
Good luck!

| Keith a răspuns:

Acest baiat daca te preseaza cu sexul stiind ca tu nu esti inca pregatita pentru acest pas nu te iubeste, asa ca nu o face doar pentru ca el vrea asta, daca te iubeste te intelege si te asteapta dar daca nu da-i papucii pentru ca nu te merita.Bafta!

| Smileygirl23 a răspuns:

E destul de absurd sa se certe cu tine pentru ca tu nu te simti pregatita sa iti incepi viata sexuala. Inseamna ca nu tine la tine cu adevarat, ca e egoist si doreste sa se satisfaca doar pe el. Din experienta spun, un barbat/baiat care te iubeste va astepta pana te vei simti pregatita si vei putea face pasul asta din toata inima.

| hotdesire a răspuns:

Daca te iubeste trebuie sa te inteleaga DAR si tu daca il iubesti trebuie sa ii intelegi nevoia de sex si sa i-o rezolvi. Poti ramane virgina si sa-i oferi manual placere, de exemplu, poti sa-i oferi si oral, tot virgina ramai. Daca simti, daca nu simti, inseamna ca nu il iubesti.
Nu te mai juca folosind cuvantul ideea de A IUBI! E un cuvant dupa care nu poti spune "dar..." Cand iubesti nu folosesti 'dar' pentru ca iubirea e neconditionata.

| Valutzzzu a răspuns:

Sa inteleg ca ai 13 ani? daca nu te asteapta e clar ca nu te iubeste, ci vrea doar sex.

| val18 a răspuns:

Umm pai cum il iubesti da nu poti sa ii oferi verginitatea? daca il iubesti ar trebui sa te simti mandra ca el te-a dezvirginat pentru ca tu pe el il iubesti big grin

| MeandYou123 a răspuns:

In sfarsit o fata pe aici cu capul pe umeri.Go girl.

| ANDREIAd a răspuns:

Daca te iubeste te va intelege. daca nu fi desteapta si dai papucii daca insista cu asta. nu te grabi cu asa ceva.

| Chiorix a răspuns:

Bună! Spune-i că dacă te iubeşte nu ar trebui să te oblige să te culci cu el. Dacă nu înţelege înseamnă că stă cu tine doar pentru sex.

| Tomy_Barra_1996 a răspuns:

Vb cu el despre tema asta... gasiti o cale de mijloc... in cel mai rau caz il servesti cu un bj!

| deathnote13 explică (pentru Tomy_Barra_1996):

Soryy dar ce e bj?

| Tomy_Barra_1996 a răspuns (pentru deathnote13):

Sex oral...

| gaby1978 a răspuns:

Daca ar exista aceias dragoste si din partea lui. ar trebui s-a te inteleaga. avand in vedere ce varsta ai. sper s-a o rezolvati intr-un mod dragut.iar cand o s-a fie o s-a vina de la sine totul.asa ca va urez multa dragoste.