E chestie ce tine de psihic. A vazut ca lucrurile acestea te sperie, si ca sa nu iti incepi viata sexuala te-a mintit.Depinde si ce varsta ai.
Uite: http://femina.rol.ro/....../index.php sper ca te va ajuta!
pa, pa.
Eee. draci
nu patesti nimic. povesti de speriat copiii mici.cati ani ai de te fraiereste asa?
Pielea se urateste de la machiaje si alte chimicale pe care le folosesc fetele de la varsta ta pana la varsta la care nu mai conteaza (uneori si dupa).
Viata sexuala sa o incepi dupa casatorie conteaza foarte mult pentru Dumnezeu, daca vrei sa faci asta, fa-o pentru El. Daca vrei sa incepi inainte, gandeste-te ca este mai ok sa o faci dupa o anumita varsta, cand esti mica este foarte usor sa te avanti si sa faci o prostie, cu varsta devi mai cumpatata si nu te mai avanti asa (nici nu te mai poate prosti orice baiat).
Consecintele cele mai multe sunt de ordin duhovnicesc si de ordin psihologic, din punct de vedere fizic esti cel mai putin afectata.
Domnul sa fie cu tine.
NU sunt deloc consecinte de genul astaMama ta sigur vrea sa te sperie si sa nu-ti incepi viata sexuala. Daca tu te consideri pregatita, stai linistita, singurul risc ar fi sa ramai insarcinata daca nu folosesti protectie.DEci, stai linistita.
Probabil ai 12 ani. Maica'ta vrea doar sa te protejeze. Nu iti incepe viata sexuala decat dupa 18 ani, sau macar dupa 16 ani daca esti 100% sigura si nu cu oricine ci doar cu cel pe care il iubesti si ai o relatie stabila cu el (peste 1 an).
Nu, nu e adevarat nimic, e posibil sa-ti creasca burta daca nu o faci protejat, si sa faci cancer de col uterin daca o incepi prea devreme, in rest nimic.
Daca zice sa nu ti-o incepi are ea motivele pentru care te indeamna sa nu o faci: ori esti prea mica ori cine stie ce?!
Doamnee ti-a spus asta ca sa fie sigura ca te-a speriat indeajuns cat sa nu o incepi
ce ai zis tu in intrebare e deja transformare in vreun dinozaur sau ei stiu ce
Asta e prima data cand aud asa ceva. Nu are nicio legatura inceperea vietii sexuale cu schimbarea la fata. O sa te mai dezvolti un pic la corp.Mami tau vrea sa te sperie un pic. Nu ai spus ce varsta ai. Dupa parerea mea ar trebui sa iti incepi viata intre 17-18ani, dar nu ti-o incepi cu oricine, adica nu cu un baiat cu care esti de cateva luni, mai bine ti-o incepi cu un baiat cu care esti de un an, un an si ceva sau mai bine, pentru ca asa poti avea incredere ca nu te va parasi dupa ce obtine ce vrea.Baietii din ziua de azi stiu sa obtina ce vor, au o "vrajeala", si sa ai grija sa nu cazi in capcana lor. Daca iti incepi viata sexuala cu un baiat nepotrivit sarputea sa auzi vorbe "urate", iar urmatorul prieten iti va "scoate ochii"mereu, mai ales daca vrei sa ai o relatie de lunga durata, crede-ma am un frate mai mare si stiu sa ma feresc de astfel de lucruride asta te sfatuiesc si pe tine. Sa stii ca daca esti virgina chiar daca unele fete sunt mai rautacioase si fac "misto"de tine, asta e doar in fata ca in sufletul lor sunt invidioase pe tine si baietii sa stii ca te vor respecta mai mult daca te lasi mai greu si stii exact ce vrei de la viata.
Succes si te pupacesc
Mama ta tea speriat probabil pentru ca nu vrea sa ti incepi viata sexuala.Nu se intampla mai nimic din ce ai mentionat, mai bine iti spunea cum sa te protejezi decat astea pa pa
Maicata tea speriat sigur.Eu stiu ca te dezvolti mai repede nu ca (cea zis mama ta )
Buna deci nu e asa si eu mi-am inceput viata sexuala si din contra m-am dezvoltat mai bine mi-au crescut sani si fundul, iar daca inainte sa incepi viata sexuala ai cosuri pe fata iti vor disparea...sincer spuns din propia experienta eu am mai crescut numai am cosuri si am fost nevoita sa-mi schimb toate sutienele ca nu-mi mi veneau cu timpul si mama ta spune asa de frica sa nu incepi ca de-odata ce ai inceput viata sexuala tot ai nevoia de a o continua.cam asta e
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
Nu se schimba nimic.astea sunt chestii spuse pentru a te speria pe tine. unii se maturizeaza mental in urma primului contact sexual.altii raman la fel.singurul lucru e sa ai grija cu cine o faci si sa stii sa te protejezi la momentul potrivit.succes.
Exista niste schimbari anatomice minore dar nimic care sa iti afecteze aspectul fizic. Nu ai cum sa te uratesti la fata...este doar o strategie de a mamei tale de a te convinge sa iti incepi viata sexuala mai tarziu. Din punctul meu de vedere este mai sanatos sa iti incepi viata sexuala mai tarziu si asta nu din motive ce tin de aspectul fizic ci mai degraba de maturitatea emotionala. Este bine ca atunci cand te gandesti sa faci pasul asta sa stii cu siguranta ca asta iti doresti, sa ai toate informatiile legate de acest subiect (metode de contraceptie, protectie, boli cu transmitere sexuala, etc.) si mai mult de atat sa ai certitudinea ca nu o faci doar pentru ca persoana de langa tine vrea asta. Si mare atentie: protectia este esentiala. Fara prezervativ, experientele sexuale din adolescenta pot avea consecinte pe viata: intreruperi de sarcina, boli cu transmitere sexuala: herpes genital, chlamydia, sifilis, HIV, cancer de col uterin. Orice tinara care isi incepe viata sexuala este expusa riscului de a se infecta cu HPV. Riscul creste de 2, 5 ori daca primele relatii sexuale se intimpla inainte de 17 ani. Debutul precoce al vietii sexuale si prezenta partenerilor sexuali multipli reprezinta factori de risc major in aparitia infectiei cu HPV. Potrivit statisticilor, la 20-25 de ani, o femeie din trei este purtatoare a HPV. Acum parerile sunt impartite. Exista fete care si-au inceput viata sexuala devreme si nu au avut probleme. Insa, expertii sunt de alta parere. La fetite, organele genitale se dezvolta la pubertate si ajung la maturitate in jurul varstei de 20 de ani. Inceperea vietii sexuale mai devreme interfera cu dezvoltarile aparatului sexual, iar cele mai grave consecinte se refera la dezvoltarea unor atipii ale celulelor colului cervical (chiar si prin factor mecanic, nu numai bacterian) care, mai tarziu, pot degenera in cancer. De asemenea accelerarea dezvoltarii hormonale in acest sens produce o serie de modificari si la nivelul glandelor mamare, crescand de asemenea riscul aparitiei cancerului mamar. Apar modificari si in ceea ce priveste cresterea in inaltime, dar si in greutate, hormonii de crestere fiin influentati de cei sexuali.
Un raspuns mai concret de atat nu cred ca exista. Decizia iti apartine. Eu am incercat sa iti explic riscurile. Partea placuta o sa o descoperi tu singura la un moment dat. Te imbratisez cu drag.
Nu.nu este adevarat ce iti spune mama ta. Vrea doar sa te sperie. Dar este adevarat ca daca iti incepi viata sexuala te poti imbolnavi si de asemenea poti ramane insarcinata(daca nu te protejezi)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: