| andreeaaa1 a întrebat:

Marti avem o sceneta la scoala, iar eu incep prima si sunt povestitor.Am foarte multe emotii si as vrea sa scap de ele.Si sa imi imaginez ca sunt singura ca si cum as face asta in oglinda, dar am foarte multe emotii si parca un senitment de frica deoarece vorbesc in fata tuturor copiilor din scoala. Daca as fi fost a8a nu as mai fi avut atatea emotii findca as fi fost cea mai mare.Cum as putea sa scap de aceste emotii? Si scuzati categoria, dar e cea mai populata si am nevoie de raspuns urgent.

3 răspunsuri:
| Hollywood a răspuns:

Daca greseti ceva crezi ca te mananca cineva? laughing n-are nimic asa e la inceput, am avut si eu emotii ca tine, primul pas e cel mai greu tongue bafta big grin

| pinkflower a răspuns:

Stai linistita! Toti am trecut prin asta. De exemplu un coleg de al meu asta vara, a trebuit sa zica o pozezie care atata sa stresat saracu sa o invete si pana la urma a invatat-o perfect si ...boom... cand vine timpul sa o zica ( la microfon) nu mai stie.a inceput sa planga si a plecat de pe scena si pentru asta nu sa ras nimeni de el ba din contra publicul a si strigat dupa el " Hai sergiu, Hai Sergiu." si dupa aia iar a intrat pe scena si a ziso perfectr si dupa toata lumea la aplaudat si dupa totusi a fost multumit.

Nu trebuie sa fi asa de stresata, Gandeste-te ca ce bine o sa te simti dupa ce o sa pasesti treptele scenei zambind ca ai terminat si cand o sa povestesti prietenilor cat de faina a fost.

Si ar trebui sa fi mandra ca te-a ales sa fi intr-o sceneta ba din contra, povestitorul. Bucurate de asta. Gandeste-te, asta e unul din miloanele emotii pe care o sa le ai, o sa mai ai tu si al; te emotii si asta este unul dintre ele. Dupa vreo 2-3 dintre elevei fi obisnuita. Stai calma.

Vei reusii, iti doresc multa bafta. ceau! :*

| Dєєค a răspuns:

Uite, eu fac actorie de peste 2 ani si iti recomand si tie sa te duci la niste cursuri. Inveti sa te stapanesti, devii mai directa si mai hotarata:* Tot acolo am invatat ca emotiile sunt bune fiindca te ajuta atata timp cat nu sunt in excess. Daca tu te gandesti ca o sa iti iasa totul perfect o sa mai scapi de ele si o sa ai o atitudine pozitiva:* Deci totul o sa fie bine si o sa iti iasa daca gandesti pozitiv. succes