Daca greseti ceva crezi ca te mananca cineva? n-are nimic asa e la inceput, am avut si eu emotii ca tine, primul pas e cel mai greu bafta
Stai linistita! Toti am trecut prin asta. De exemplu un coleg de al meu asta vara, a trebuit sa zica o pozezie care atata sa stresat saracu sa o invete si pana la urma a invatat-o perfect si ...boom... cand vine timpul sa o zica ( la microfon) nu mai stie.a inceput sa planga si a plecat de pe scena si pentru asta nu sa ras nimeni de el ba din contra publicul a si strigat dupa el " Hai sergiu, Hai Sergiu." si dupa aia iar a intrat pe scena si a ziso perfectr si dupa toata lumea la aplaudat si dupa totusi a fost multumit.
Nu trebuie sa fi asa de stresata, Gandeste-te ca ce bine o sa te simti dupa ce o sa pasesti treptele scenei zambind ca ai terminat si cand o sa povestesti prietenilor cat de faina a fost.
Si ar trebui sa fi mandra ca te-a ales sa fi intr-o sceneta ba din contra, povestitorul. Bucurate de asta. Gandeste-te, asta e unul din miloanele emotii pe care o sa le ai, o sa mai ai tu si al; te emotii si asta este unul dintre ele. Dupa vreo 2-3 dintre elevei fi obisnuita. Stai calma.
Vei reusii, iti doresc multa bafta. ceau! :*
Uite, eu fac actorie de peste 2 ani si iti recomand si tie sa te duci la niste cursuri. Inveti sa te stapanesti, devii mai directa si mai hotarata:* Tot acolo am invatat ca emotiile sunt bune fiindca te ajuta atata timp cat nu sunt in excess. Daca tu te gandesti ca o sa iti iasa totul perfect o sa mai scapi de ele si o sa ai o atitudine pozitiva:* Deci totul o sa fie bine si o sa iti iasa daca gandesti pozitiv. succes
beausingurlamasamea întreabă: