Oricand este momentul potrivit, dar sa o faca mai repede ca dupa o sa fie prea tarziu. Si sa nu ii ia fortat, sa le explice incetu ce e bine si ce e rau. Si trebuie luati unu cate unu, nu aman2 deodata, fata mai intai trebuie spus ce e bine si ce nu, si dupa baiatul.
Ba da se potriveste si e bine ca vrea sa le spuna la varsta asta dar sa nu le spuna tot acum pe bucatele pe la 15 ani tresa le spui.in amanunt mie mama mi-a spus totul pe fata ca un om mare deoarece din moment ce le spui copiilor...ii consideri mari! Ureaza'i succes
Asta e trolling. Cred ca tu nu prea stii ce este ala sex O femeie matura stie, si poate sa le explice copiilor ei ce vrea, cat vrea.
Este o intrebare stupida people
Daca nu stie cum sa le explice inseamna ca proasta rau si ca daca ar incepe ea sa le explice le-ar baga numai tampenii in cap copiilor ei
Pai in primul rand nu ar trebui sa le spuna chiar tot la aceasta varsta e putin cam prea devreme. Daca ar vrea asta,ar trebui sa le spuna despre orientarea sexuala (lesbiana,gay, hetero, bi) si sa aiba grija la oamenii care vor sa faca abuz de ei. Si ar mai trebui sa le povesteasca despre protejarea in timpul sexului. Dar nu mai mult!
sper ca te-am putut ajuta
Maryana5 nu ar trebui sa spui asta. Sunt unele mame care nu au avut de a face cu asa ceva, altele care nici nu le-au explicat copiilor, iar asta nu inseamna ca nu sunt cu "adevarat" femei
@Vladuthz si cine vrei sa le explice? explica`le tu ca poate tu le explici mai bine? oricum o dai tot acolo ajungi
Andrei91922722 întreabă: