Cand acele persoane despre care crezi ca iti sunt prieteni adevarati te tradeaza, inseamna ca nu sunt demni de tine si de prietenia ta.iar in loc sa cauti statusuri eu le-as da ignor ca astia nu se numesc prieteni ci paraziti! funda?
Buna:*
simpla comparatie intre prietenii adevarati si prietenii falsi
Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat…
Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc.
Prietenul adevarat iti spune nu mai bea, prietenul fals iti da sa bei pana cazi in cap…
Prietenul adevarat nu profita de tine, prietenul fals si-ar da in cap ca sa ii dai si lui ceva…
Prietenii adevarati mi-au spus pe fata ce au avut de zis, prietenii falsi pe la spate m-au barfit.
Prietenii falsi sunt exact ca buruienile,ii intalnesti la tot pasul!
prietenie adevarata inseamna o prietenie in care cele doua persoane sa aiba incredere una in cealalta... daca una dintre ele se indoieste de cealalta inseamna ca acea prietenie este una falsa
o prietenie falsa duce la durere nesfarsita, asa ca prietenii trebuie alesi cu multa chibzuintza.
o prietenie incepe cu un zambet, traieste printr.o lacrima si se termina cu un sarut
Prietenul adevărat, este acela ce-ți întinde mina, nu pentru o zi ci pentru totdeauna, cu prietenie
Adevarata prietenie este ca un trandafir. Nu ne dam seama de frumusetea sa pana cand nu se pierde.
Prietenii ramân prieteni. Cei care nu ramân … înseamna ca n-au fost
Prieteni adevarat? ha...Nu exista! Toti, mai devreme sau mai tirziu te tradeaza! Prietenii se schimba, iar tu ramii acelasi!
Ma inec in lacrimi si mor de durere! si nimeni nu-mi vine in ajutor! Concluzie: Prietenii nu exista!
Sa nu-ti fie teama de dusmani! Ei pot doar ucide! ie-ti teama de prieteni!
Sterg din telefon numarul iubitului si celei mai bune prietene! Va doresc fericire, dar deja fara mine
TE mindresti ca ai in lista sute de prieteni? ha...Eu sunt mindra ca am doi, dar adevarati!
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
Ma sustin mereu si de cea mai mica urma de speranta.Doborata de voi? Niciodata
Sa nu-ti fie teama de dusmani! Ei pot doar ucide! fie-ti teama de prieteni!
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
A boyfriend stabs you in the heart, a stranger stabs you in the front, a friend stabs you in the back, but best friends don't carry knives.
(Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten in spate.Dar prietenii adevarati nu poarta la ei cutite).
Http://www.versuri.ro/versuri/edeedj_sakdat+adda+prietenie+fumata.html si iti alegi tu de acolo 2-3 versuri pe care le combini si formezi un status;)
Daca esti fata sau baiat destept le tratezi cu indiferenta si joci pe cont propriu, si tine minte nu exista prieten sau prietena adevarata exista doar oameni si relatii de cooperare, te poti lega de un anumit om doar atunci cand simti tu si esti 100% sigur ca nu e un mizerabil, daca iti pui statusuri ca astea ai sa le arati ca te lasi afectat/a de ce ti-au facut ele
As putea sa iti dau o gramada de statusuri dar prefer sa iti dau unul foarte bun si este in tema cu statusurile pe care le vrei tu.
Uite statusul:
♥•◘Am multTi` pRieTeni care`mi sNt DuSmaNi TaCuTi.Cne E deStePt sa`nNVeTee, prietenii` aU mmUlTe feTse.◘•♥
Acum pe bune.Decat sa iti dau vreo 50 de status si sa iti fie lene sale citesti, mai bine ti`l dau asta ca macar e bun.
Sper ca te-am ajutat.(da`mi te rog raspuns castigator)
georgy15798 întreabă:
mirabela97 întreabă:
Yosii întreabă:
Mutubal întreabă: