| uningermik a întrebat:

BUNA!
Mda nu stiu cum sa incep dar nah...Prietenu meu vrea sa intretinem relati sexuale dar eu nu m-am simt pregatita. Mi-e frica sa nu imi dea liber daca nu vreau sa ma culc cu el... Ce sa fac ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| Dyutzzah a răspuns:

Ceau! dupa parerea mea cred ca ar trebui sa faci ce simti daca te simti pregatita psihic si fizic atunti fa-o daca o faci din placere daca nu el daca vrea sa-ti dea liber din cauza asta inseamna ca nu et merita si oricum baietii is destui nu`ti fa griji

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Discuta cu el, calm si sincer. Spune-i ca nu te simti pregatita si roga-l sa te mai astepte. Daca tine la tine, iti va respecta nevoia si nu te va parasi.

| catthshshshs a răspuns:

Am o veste buna si una proasta.
1. Vestea buna este ca daca nu te vei culca cu el, vei ramane nepatata si nu vei avea pe constiinta un lucru cu care nu ai fost de acord.
2. vestea proasta este ca, chiar daca te vei culca cu el, el tot te va parasi! De unde stiu asta? Pentru ca era s-o patesc cu un baiat anul trecut.
Sfatul meu este sa nu ii cedezi. Un baiat care insista sa faceti sex vrea doar sex, si nu tine cont de sentimentele partenerei.

| butt3rfly16 a răspuns:

Buna! Trebuie sa ai o discutie cu el si sa-i explici ca nu esti inca pregatita pentru asta... daca tine la tine si daca nu il intereseaza doar sexul in rel voastra te va intelege si nu te va presa cu acest subiect, daca iti da liber cum iti este tie frica e clar ca el doar asta vroia si atunci ar trebui sa te gandesti ca ai facut bine ca nu ai intretinut relatii sexuale cu el deoarece tu vei suferi nu elstraight face. Bafta!winking

| irina20 a răspuns:

Spune-i ca nu esti pregatita si ca ai vrea sa mai astepti. Daca el tine la tine iti v-a respecta decizia si nu te v-a presa.

Daca se v-a despartii de tine pentru ca nu vrei, rasufla linistita cu astfel de baiat oricum nu ar fi durat mult si oricum ai fi fost dezamagita.Bafta!

| madagascar a răspuns:

Daca te iubeste asteapta, daca nu la revedere si papucei la usa

| eme a răspuns:

Uite cum sta treaba:...eu te inteleg ca nu vrei sa-l pierzi, dar ia gandeste-te tu... daca el te-ar iubi si ar vrea ceva serios cu tine crezi ca daca i-ai spune ca nu esti pregatita te-ar parasi? un tip care face asta nu merita sa-i dai atentie.gndeste-te la tine in primul rand, sa-ti fie tiebine. nbaiati o sa mai gasesti, vei gasi care sa te merite nu care sa stea cu tine doar pe interes.Ai grija de tine si gandeste-te mai bine inainte sa faci acest pas

| nuamPleaca a răspuns:

Are balta peste...

| Ada... a răspuns:

Bunahappy! Pai explica-i situația, spune-i ca îl iubești, dar nu te simți încă pregătită pentru pasul acesta. Dacă te iubește înseamnă ca te va înțelege, iar dacă nu, înseamnă ca a stat cu tine doar pentru chestia astasad și dacă-i asa ar trebui ca tu sa-i dai liberwinking, nu merita sa iți pierzi timpul cu un astfel de băiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea.cam tarziu raspund, poate s-a intamplat deja. Dar cel mai de pret lucru e sa fi relaxata si increzatoare in tine, iar atunci totul va decurge dl sine. nu in ultimul rand sa te simti pregatita!:* Fundita?tongue

| alexxy_8614 a răspuns:

Pur si simplu spune'i ca nu esti pregatita daca te iubeste o sa inteleaga daca nu inseamna ca nu tine asa mult la tine. Daca ai incredere in el o sa intelegeaza nu trebuie sa te jenezi sau s faci acest lucru numai pentru a nu te parasi...asa cred eu