| Alexaalex a întrebat:

happy Mdeah, e vorba despre un baiat. o sa incep sa va povestesc Deci, imi place de el de ceva vreme.big grin dar niciodata nu am avut curajul sa-i spun. Intr-o vreme imi dadea semne ca si cum si el m-ar placea, dar a fost ceva trecator. happy eram persoana cu care vorbea cel mai mult pe net, dar la scoala nici nu ne uitam unul la altul oh go on in fine. happy Acum 2 saptamani eram deja nervoasa, pentru ca el ma tot intreba de cine-mi place.straight face Si nu stiam ce sa zic. Adica, imi era prea rusine sa zic ca e vorba de el. Asa ca i-a zis o colega.:* de fapt, i-a trimis ce am zis eu. eu zicand ca nici o fata nu va tine asa mult la el. cand a auzit asta a spus ca nu trebuia sa tac ca pestele; ca bine ca zic de alte fete ca il plac, cand de fapt eu sunt in situatia aia. si ca toate-s la fel. si la sfarsit a dat semne ca i-ar fi mila. In fine. inainte de asta vorbeam in fiecare zi (non-stop cand eram online). acum, e bine daca vorbim o data sau de doua ori pe saptoh go on Ce parere aveti? De ce a reactionat asa?straight face

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu ii placi si nu stie cum sa iasa din aceasta incurcatura.

| dragos9234 a răspuns:

S-a suparat pe tine ca nu ai spus nimic, poate si el te-a placut.

| RussianRoulette a răspuns:

Eu cred ca atunci si el te placea si a trecut prin multe cazuri in care el placea o fata si ei nu ii placea de el. Asa ca a inceput sa ii fie frica, ca nu cumva tu sa fii una din ele. Si poate in tot acest timp in care tu ti-ai ascuns sentimentele el a suferit dupa tine, iar apoi a renunat. Si cand in sfarsit tu ti-ai dezvaluit sentimentele, era prea tarziu...desigur el s-a ofticat si nici el numai stie ce sa faca. Mult succes sad :*

| Bysnnn a răspuns:

Probabil pentru ca ori nu te place si nu vrea sa te raneasca, ori pentru ca in trecut altcineva i-a mai facut asta, ori se astepta ca tu sa fii sincera, si pentru ca si el te placea s-a simtit foarte prost pentru ca tu i-ai ascuns asta. Cred ca ar trebui sa-i explici ca ti-e dor de el, si de cum vorbeati inainte, si ca ti-a fost rusine sa-i zici treaba asta, tocmai pentru ca iti era frica ca nu veti mai vorbi..si poate lucrurile se schimba :*