Bună.
Nu este nicio sarcină la orizont.
Dacă menstra întârzie mai mult de 7-10 zile de la presupusa dată a ei, este recomandat un test de sarcină.
Sânii dor și cresc în volum și în sindromul premenstrual.
Prietena vorbește mult și greșit, sarcina se vede la burtică după 3 luni de la instalarea ei.
Nu te mai speria și bea ceai de urzică/crețișoară pentru a stimula apariția menstrei.
Pa, pa.
Cel mai probabil nu esti insarcinata, ci ai o dereglare hormonala. Daca menstra intarzie mai mult de 7 zile, va trebui sa faci un test de sarcina (pentru siguranta) si apoi sa te duci la ginecolog.
Nu poti fi insarcinata deoarece ti-a venit menstruatia (poate ca nu s-a reglat inca), dar ca sa fii sigura pe tine fa-ti un test de sarcina
Mia pe scurt esti insarcinata. Mergi la o farmagie si cumpara un test de sarcina daca este pozitiv. O sa ai un copil
Eu una cred ca nu esti insarcinata! E normal ca menstuatia sa iti intarzie sau sa nu iti vina regulat poate e vorba de niste dereglari hormonale! Dar sfatul meu este sa mergi la un doctor ginecolog el iti va explica totul, vei gasi raspunsuri la intrebarile tale si nu in ultimul rand vei fii mai linistita!