| XxBlueRosexX a întrebat:

Buna, menstruatia fara dureri e semn de infertilitate? De 1 an si ceva imi vine fara dureri doar in prima zi foarte usoare apoi trec fara sa iau pastile, pe net nu am gasit mare lucru ba spun ca e infertilitate ba ca nu, deci nu prea inteleg nimic.

5 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Menstruatia cu dureri e o problema, cea fara dureri e normalitatea. Doar ca la noi a ajuns ca normalul sa fie anormal. Durerea ascunde diverse probleme, fie bacterii, endometrioza, chisturi etc., iar durerea e considerata ca fiind normala. De ce? Nu stiu. Atunci cand nu ai durere, ar trebui sa te bucuri.

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, asa este normal, ca menstruatia unei fete/femei sanatose sa nu dea dureri.
Asocierea asta cu infertilitatea este doar in capusorul tau, nefiind nici o corelatie sau adevar in ipoteza asta inventata de tine.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ai anumite asteptari fixe de la menstruatie? Nu trebuie sa te doara in toate zilele, plus ca tu spui ca ai in prima zi dureri mici, ceea ce inseamna ca esti norocoasa.Tu doresti sa ai dureri extrem de mari care sa nu te lase sa iesi din pat? Crede-ma ca nu.Si eu am dureri mici spre moderate in prima zi, uneori iau un nospa alteori nu, fiindca nu simt nevoia, imi e de ajuns un ceai.Nu este nimic in neregula cu tine, nu-ti mai fa griji.

| everything29 a răspuns:

Mantra: VAM
Adi Shakti - Bhakti Mantra

| Charlotte3749 a răspuns:

După cate am citit e normal sa fie fara dureri, insa puține dintre noi au o menstruație fara durere. Daca asta s-a schimbat si doar de 1 an e asa, nu stiu daca e bine sau rău. Mai bine fă-ți o programare la medic si explică situația, ar trebui sa faci ecografie si testul pap daca nu l-ai făcut, ca sa te asiguri ca totul e in ordine.