II trece, nu trebuie sa o lasi, pentru asta.
In cercul meu de prieteni nu gasesc asa ceva...
Ma gandesc ca trebuie sa o ajuti sa isi invinga temerile, asa ca in filmul acela cu Bruce Lee.
Fa karate cu ea, ofera-i siguranta, pfff nu dau eu de asa ceva.
Eu cred ca tu daca ii oferi afectivitate, incredere, etc. o poti intari emotional.
Eu personal nu cred in pastile, dar asta nu insemna ca nu pot ajuta.
Eu sunt de parere ca o mentalitate buna si un partener care ofera sustinere, este cel mai tare medicament....nici moartea nu mai produce frica.
OK, atunci n-am inteles eu bine intrebarea.
Eu spun ca merita sa ai o relatie cu ea.
Daca esti un om de incredere, esti un bun medicament pentru ea.
Iar restul decide timpul, pentru ca, doar tu poti observa daca si ea te iubeste.
De exemplu:
Tie nu iti place sa stai cu o persoana care este incapatanata si ii place sa sufere de anxietate generalizata.
Aici ai dreptate, nimeni nu iti spune sa te legi de oameni care iubesc boala.
Dar daca fata nu este incapatanata sau rea, si vrea sa ajunga la destinatia care i-o oferi, atunci merita sa depui efort pentru a o ajuta.
Senzatie, ce sa zic, m-ai lasat masca.
Eu ma gandesc ca trebuie sa mai stai putin, sa vezi daca cauza a trecut.
Iesirile acestea de moment, te fac sa uiti de probleme, dar nu tot timpul rezolva cauza.
Ai grija cu sexul si bautura, pentru ca atunci cand esti beat, nu mai judeci bine, iar sexul trebuie facut cu responsabilitate, pentru ca poate cauza multe probleme.
Ti-ai distrus starea de bine din cauza ca ai facut sex cu ea?
Baiatule ai grija ca te aflii intr-un dezechilibru mental.
Te-ai lasat dus de instinct, iar ratiunea acuma te judeca pentru ca nu ai actionat asa cum in constinta ta stii ca este bine.
Acesta lupta iti provoaca pierderea stimei de sine, de aceea spun ca iti poate provoca un dezechilibru mental.
https://www.cdt-babes.ro/......n-sine.php
Ce trebuie sa faci?
Ai decis cu inima, si ai gresit, asta este, acuma este timpul sa te ridici, daca ai putere sa te ridici, esti invingator.
Intristarea aceasta poate sa fie sanatoasa, pentru ca iti aduce aminte de ceea ce iti spune ratiunea.
Chiar daca cazi de o mie de ori, problema nu este ca ai cazut, problma este sa te ridici, si sa iei aminte pe viitor la capcanele care te-au facut sa cazi.
Trebuie sa iti formezi un mecanism de aparere care sa te ajute sa iti controlezi instinctele.
Daca pe viitor mai dai de o fata, incerca sa ii cunosti personalitate, si dupa aceea sa faci sex cu ea.
Eu personal iti recomand sa faci sex doar in casatorie, pentru ca acolo se gaseste atasamentul si iubirea.
Daca faci inainte de casatorie, trebuie sa cunosti bine fata, si sa ii promiti ca o sa o iei in casatorie.
Eu spun sa mergi pe calea crestina, sa fii baiat bun, sincer, iar daca mai cazi cateodata nu ii nimic, asta insemna ca trebuie sa mai lucrezi cu personalitatea ta.
Nu uita ca Isus a venit pentru pacatosi, nu pentru cei perfecti.
Grija mare, nu vreau sa te superi pe mine, daca sufera de anxietate si atacuri de panica, urgent trebuie dusa la psiholog frate nu este de glumit, fetele astea te vor inebuni de cap de o sa ajungi la nebuni, nu cred ca iti e tot una sa o prezinti grupului tau de prieteni si ea sa nu fie in stare sa isi pronunte corect numele din cauza ca are anxietate, retragete cat mai urgent din relatie
Doar tu iti poti da seama daca vei fi in stare sa o poti ajuta sa devina o fiinta rationala, echilibrata intr-un cuvant normala, fiindca nu sunt multi care ar fi in stare sa-si asume o asemenea responsabilitate. Continua fiindca s-ar putea ca relatia sa devina/reprezinte o dragoste de un real succes.
In acest caz chiar ca situatie poate deveni una mai deosebita chiar complicata. Esti singurul in masura sa apreciezi situatia reala, existenta si in nici un caz nu te pripi, stai si apreciaza/analizeaza situatia in ansamblul ei pentru a nu gresi, deoarece doar astfel vei lua hotararea buna/dreapta/corecta.
Cu atat mai grav trebuie urgent internata la psihiatrie si NU glumesc deloc
E clar suferea de lipsa de penis
Da.
N-o forța prea mult și fa-o să se simtă în largul ei. Și dacă crezi că nu faci față, nu-i da speranțe inutile.
Hm, şi eu am momente de anxietate, deci o înţeleg. Dacă eşti în stare să fii lângă ea şi să o susţii, da, clar are.
Dragostea invinge orice obstacol. Daca o iubesti, treci peste asta. Poate impreuna veti reusi, poate o sa o faci sa nu ii mai fie frica.
Ca sa poata exista o relatie bazata pe valori si sentimente foarte stabile trebuie ca ea sa poata gandi limpede, sa poata sa fie ea. Atat timp cat ea cat ea poarta un bagaj mult prea greu pentru ea nu o sa poata sa se deschida in fata nimanui.
Dacă o iubești și îți place de ea, zici că este și este și este... nici o scuză nu te poate opri, dacă îți pui întrebarea că „dacă merită"? înseamnă că nu îți convine cum este ea și deci las-o și nu lăsa lucrurile să evolueze, ar suferi din cauza ta.
Faci ceea ce crezi că este mai bine, dăăă
Incearca o relatie cu ea. Ce ai de pierdut? Daca si tu ai avut problema ei o poti ajuta sa o depaseasca. Doar ai zis ca-ti place, nu?
Buna, pentru inceput apropie-te de ea. Fa-o sa inteleaga ca ii esti prieten, astfel poate sa iti vorbeasca deschis si tu o poti ajuta mai bine. Scopul tau sa fie acela de a trage-o dupa tine, dar daca vei simti ca ea te trage in jos atunci renunta. E clar ca esti yn baiat grijuliu su daca nu isi revine cu unul ca tine nu isi mai revine never.
O placi te place? punct, ce ma e nevoie? dai ceva speranta si o sa vezi ce frumos o sa fie.La urma urmei faptul ca are acele atacuri de panica si anxietate e un motiv de suparare pentru tine, fiecare cu defectul sau.
Sa zicem ca tu ai un penis mic. Se mai intampla. Cum ar fi ca fata aia sa te lase pentru asta?
Eu zic ca e o idee buna.
Daca iti place tipa,si crezi ca merita sa ai o relatie cu ea,de ce ai dubii si ai nevoie de parerile altora? Fetele care sufera de anxietate,depresie, bipolaritate si orice alta chestie din asta au nevoie de distractie, sa o scoti din "monotonie", si sa nu te gandesti sa o lasi balta dupa ce vezi ca e mai ok, o sa faci rahatul praf cum s-ar spune.
Dude a trecut ceva timp de cand nu am mai vazut o intrebare scrisa corect si cu un subiect cu adevarat important.
Dupa parerea mea ai gasit un diamant. Tu trebuie doar sa il slefuiesti usor usor, si isi va arata adevarata valoare. Ideea este foarte buna, dar si responsabilitatile sun destul de mari. Daca stii ca esti un baiat sincer, grijuliu si iubitor, domnule, esti foarte norocos. Asta poate fi inceputul unei povesti de dragoste minunate in tumultul asta de griji si tristete pe care il numim viata.
Numai bafta si mai dai si tu un update
Si ce ai de comentat dupa ultimele lui update-uri? Era promitator inceputul, interesant. A sfarsit lamentabil.