Hei,tu nu ai cerut niciodata cuiva o parere cand nu va intelegeati? Nu ai avut niciodata nevoie de un alt sfat?
Oricat de stapan pe tine ai parea, uneori ai nevoie si de parerea altcuiva.Nu zic acum ca s-a apucat sa ii povesteasca fetei alia tot despre voi...numai ca poate i-a cerut o opinie, un sfat in legatura cu voi, sa va intelegi mai bine.
Cel mai probabil tipa sa fie o amica...prietena buna, cu care se intelege.
Ar fi fain sa te trezesti ca-n filme stricand si o surpirza pusa la cale cu o prietena
Hai, treci peste.Lasa
Ori îi plătești și tu cu aceeași monedă sau dacă nu, îi dai liber. Eu aș opta pentru varianta a doua.
Ia legatura cu acea fata si vezi cum stau lucrurile.Si inca ceva,cine nu are nimic de ascuns,nu ascunde. Logic, nu? Daca nu avea nimic sa ascunda, nu stergea arhiva.
Am vb cu fata aia si a zis ca nu e cine stie ce. zicea el ca ii pare rau cand ne certam. cam atat am aflat
Eu nu cred ca e asa grav.
Poate el a vb cu fata respectiva problemele pe care le are cu tine si ea i-a dat sfaturi.
Sunt doua variante: 1. S-a dat la ea, si 2. I-a povestit despre relatia voastra atunci cand avea nevoie de un sfat din afara!
Daca nu e genul afemeiat, nu ar trebui sa te panichezi prea mult, parerea mea.
Insa reactia lui da de gandit!
Ai putea sa inveti sa respecti intimitatea altora. A fi intr-o relatie nu inseamna neaparat ca trebuie sa te uiti si in chilotii celuilalt.
Pai e destul de urata reactioa lui
Pentru ca intr o relatie nu ar trebui sa existe chestii de genu
Si el nu ar trebui sa vorbeasca cu altele despre tine
Daca are ceva sa ti spuna, sa ti spuna tie personal
Nu sa poveasteasca la tot neamul despre problemele voastre
Eu zic ca daca a reactionat asa inseamna ca are ceva de ascuns
Vezi cum se mai poarta de acum incolo si daca vezi ca ceva e in neregula CAUTA UNUL MAI BUN!
Dupa descrierea ta persoana respectiva a fost mai importanta decat tine deci...Incearca sa vorbesti cu el deschis despre acest subiect si daca nu doreste fa-i vant ca nu meriti! Bafta!
Lasa-l sa te bage el in seama! daca te iubeste cu adevarat si regreta ca a gresit si nu ti-a aratat aia, cu siguranta isi va cere scuze si va veti impaca!
daca vezi ca trece ktv zile si nu te baga in seama incearca sa vb tu cu el! daca nu vrei sa il pierzi zii de ex ca iti pare rau cum te-ai purtat cu el, dar aveai nervi si de aia ai reactionat asa...kestii din astea
sper ca te-am ajutat cu ceva
:*succes:X
Darius50boss întreabă: