| Maria_6444 a întrebat:

Mi-a intarziat ciclul cam 3 zile, si ultima data cand m-am culcat cu iubitul meu a fost acum exact 3 lunai, asta este a 4 luna.Ma dor sfarcurile si am sani tari, si ma doare putin si burta si spatele.Imi curge un lichid alb si lipicios, si ma simt si cam balonata.Sunt motive sa ma ingrijorez? Sau sunt simptome dinainte de ciclu? Eu am fost si putin racita in ultima perioada si ma gandesc ca din cauza asta sa-mi intarzi ca eu il aveam reglat. Dar ma sperie si gandul ca ciclul vine si peste sarcina.

Răspuns Câştigător
| sunrise a răspuns:

Pai te dor sfarcurile si le ai tari ca trebuie sa-ti vina happy la mine e lege

5 răspunsuri:
| alexiaa a răspuns:

Daca la tine nu e lege, ca la allina, poti lua in calcul si o sangerare peste sarcina.Nu vreau sa te alarmez, dar exista inca testul "barza"cu 4, 5 roni...parerea mea e ca se merita pentru linistea ca.Ca,la fel de bine,poate doaar sa-ti intarzie aiurea,ceea ce cred ca e de dorit, dar, macar stii o treaba!happyToate cele bune!

| andreutssa a răspuns:

Nu cred ca ar putea sa fie sarcina pentru ca ai zis ca ultima oara te`ai culcat cu prietenul tau acum 3 luniwinking
insa asta e prima luna in care ti-a intarziat si atunci 3 zile happy.ar putea fi o dereglare hormonalawinking
dar cum a zis Alexis, mai bine iti faci un test ca sa fii mai sigurawinking

| Ajna a răspuns:

Daca crezi ca te ajuta, fa un test de sarcina, roag-ti iubitul sa il cumpere elwinking dar nu cred c ai de ce sa iti faci grijiwinking daca sarcina ar fi in cel putin 8 saptamani, simptomele sunt mult prea evidente(pentru. tine): greata, vertij, marirea sanilor etc.

| Maria_6444 explică:

Mersi mult.cum m-am trezit in dimineata asta mi-a si venit!

| Ioana_Roxana_1994 a răspuns:

Buna ....Am si eu o problema de genu! mie nu m-i-a intarziat stopu cam niciodata mereu m-i-a venit cand a trebuit ..Luna trecuta am avut menstruatia pe data de 14! Iar eu am avut contact sexual cu iubitul meu neprotejat, acesta lasand in mine. Acuma 3 zile ar fi trebuit sa am ciclu, dar nu m-i-a venit ....ma dor sanii foarte tare mai ales dimineata cand ma trezesc. crede`ti ca as putea sa fi ramas insarcinata?