Daca la tine nu e lege, ca la allina, poti lua in calcul si o sangerare peste sarcina.Nu vreau sa te alarmez, dar exista inca testul "barza"cu 4, 5 roni...parerea mea e ca se merita pentru linistea ca.Ca,la fel de bine,poate doaar sa-ti intarzie aiurea,ceea ce cred ca e de dorit, dar, macar stii o treaba!Toate cele bune!
Nu cred ca ar putea sa fie sarcina pentru ca ai zis ca ultima oara te`ai culcat cu prietenul tau acum 3 luni
insa asta e prima luna in care ti-a intarziat si atunci 3 zile .ar putea fi o dereglare hormonala
dar cum a zis Alexis, mai bine iti faci un test ca sa fii mai sigura
Daca crezi ca te ajuta, fa un test de sarcina, roag-ti iubitul sa il cumpere el dar nu cred c ai de ce sa iti faci griji daca sarcina ar fi in cel putin 8 saptamani, simptomele sunt mult prea evidente(pentru. tine): greata, vertij, marirea sanilor etc.
Buna ....Am si eu o problema de genu! mie nu m-i-a intarziat stopu cam niciodata mereu m-i-a venit cand a trebuit ..Luna trecuta am avut menstruatia pe data de 14! Iar eu am avut contact sexual cu iubitul meu neprotejat, acesta lasand in mine. Acuma 3 zile ar fi trebuit sa am ciclu, dar nu m-i-a venit ....ma dor sanii foarte tare mai ales dimineata cand ma trezesc. crede`ti ca as putea sa fi ramas insarcinata?