| Ale4567 a întrebat:

Buna.Mi-a întârziat menstruația 33 zile, nu am simptome de sarcina dar nici simptome menstruale..menționez ca am avut menstruatie în luna iunie pe 23, iar în iulie doar câteva scurgeri maro în cantitate mica cam 2-3 zile chiar în perioada în care trebuia sa am menstruatie, contact sexual am avut pe 4 iulie chiar în prima zi a perioadei fertile(am 22 ani, am uitat sa menționez). Orice răspuns m-ar ajuta, mersi, dau funda.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Este prima oară când îți întârzie atât de mult menstruația? Ai de obicei un ciclu menstrual regulat?
Contactul sexual a fost protejat sau neprotejat?
Eu își recomand să faci un test de sarcină.
În caz că e negativ, mai poți aștepta câteva zile, iar dacă tot îți întârzie, ai putea consulta un ginecolog pentru a nu cumva să fie vorba de vreo infecție.
Multă sănătate!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti fii gravida, dar fara simptome de gravidie.
Fa un test de sarcina!

| Floridori a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina.
"Simptomele" de sarcina depind de la femeie la femeie.In cazul unora, sunt inexistente chiar si pe tot parcursul sarcinii.
Singurul simptom real, valabil in cazul tuturor si garantat este lipsa menstruatiei.
Faci un test si vei fi sigura.

| Teo29 a răspuns:

Mereu exista acest risc de sarcina, daca este act sexual neprotejat.
Fiti responsabili!
Folositi prezervativul inaintea fiecarui contact sexual!

| Den1sa a răspuns:

Cel mai bine este sa faci un test de sarcina, asa vei fi sigura, pentru ca noi crezi ca iti putem spuna daca esti gravida sau nu, ori din ce cauza iti intirzie menstruatia