| anemona_9043 a întrebat:

Mi-a intarziat menstruatia timp de 10 zile, ceea ce pana acum nu mi s-a intamplat...se poate sa fiu insarcinata? Precizez ca ultima oara nu m-am protejat...

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca se poate. Sex neprotejat inseamna risc de sarcina. La 10 zile de intarziere poti sa-ti faci test de sarcina sau echograf. Testul da rezultat sigur, echograful ar trebui sa vada sarcina daca este, daca nu ar putea gasi o cauza a amenoreei.

9 răspunsuri:
| cristinela a răspuns:

Se poate si asta, anemona, sau in cel mai fericit caz, poate fi o intarziere datorita unei raceli ...desi daca pana acum nu ti s/a mai intamplat, putin probabil... Ultima oara, cand nu te/ai protejat erai in perioada fertila? Incearca cu un test de sarcina daca poti...Iti tin pumnii

| alinutaa a răspuns:

Cel mai bine cumparat-ti un test de sarcina sau mergi la un control ginecologic...

| Mo a răspuns:

Cea mai sigura cale de a afla raspunsul este aceea de a-ti face un test de sarcina, care il poti achizitiona de la farmacie. Mult noroc, Anemona!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. mi-a 10 zile. dar inainte sa-mi intarzie am facut 2 teste la o diferenta de 1 saptamana.mereu am facut-o fara dar niciodata nu si-a dat drumul in mine prietenul meu.va rog sa-mi raspundeti urgent

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi-a intarziat menstruatia tot 10 zile si inainte de asta in a 9a zi am facut un test de sarcina si s-a devedit a fi negativ. Pentru orice eventualitate am facut unul si dupa ce mi-a trecut menstruatia si a fost tot negativ. Poate este altceva, o infectie sau poate pur si simplu ti-a intarzia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu si mie mia intirziat 12

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt in aceeasi situatie. Cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina. Mi-a intarziat menstra 10 zile dar mi-a frica sa fac testul... mi-e frica sa nu iasa pozitiv. Am doar 18 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil esti insarcinata.

| Sofer a răspuns:

Fai un test de sarcina.