| Anna0048 a întrebat:

Mi-a plăcut de un băiat şi am fost împreună 3 luni, după care ne-am despărţit pentru că el devenise gelos. După 2 săptămâni ne-am împăcat si devenisem eu geloasă pentru că fetele flirtaucu el exact în faţa mea, în plus, ne compartam ciudat unul cu altul ( adică numai vorbea orice cu mine, numai glumeam ). Acum ne înţelegem foarte bine si acum face lucrurile acelea dar simt că vreau din nou să fiu cu el, pentru că aşa mă simt prost. În plus, îmi face ochi dulci şi la şcoală flirtează cu mine. Ce să fac? Să mă împac cu el, sau să rămânem prieteni? Dau fundă la cel mai bun răspuns.

5 răspunsuri:
| ffkldmlasbvn a răspuns:

Daca simti ca vrei sa fii din nou cu el..mai incercati o data.Nu ai nimic de pierdut

| neutrino a răspuns:

Daca tie iti place de el accepta cu bucurie vorbele lui dulci si asteapta ca el sa faca ceva in plus!

| Danysan a răspuns:

Daca sti ca o sa aveti o Relatie adevarata atunci incearca iar. Daca sti ca nu esti inca matura suficient sau el este inca Infantil in gandire atunci nu te mai agita.Trebuie sa te gandesti ca o Relatie se bazeaza pe Incredere si Respect iar in cazu Vostru a lipsit in totalitate asta.

| TheDarkestBeauty a răspuns:

Faci ce vrei nu putem noi sa-ti impunem nimic.Confrunta celel doua instante supreme ale omului:creierul si inima si vezi verdictul lor nu al nostru.

| mona a răspuns:

Impaca-te cu el, poate de data asta va fi mai bine