| Mikutzzzza a întrebat:

Mi-a spus o prietena, insa nu din propria experienta ci din auzite ca nu trebuie sa ai relatii citeva zile inainte de ciclu si citeva dupa. Este corect?

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Auzite foarte proaste!
Înainte și imediat după menstră, femeia nu este fertilă, atunci este bine pentru relații sexuale dar cu un minim de protecție, în perioada de ovulație șansele sunt ridicate pentru o sarcină dacă nu se aplică nicio metodă contraceptivă.
www.seximus.ro
Pa, pa.

| Felys a răspuns:

Singurul moment cand nu poti avea relatii sexuale este atunci cand curge sange,este cam scarbos,dar nu inseamna ca nici atuni nu merge,unele femei chiar prefera, ajuta sa treaca mai repede si mai fara dureri, totusi parerea mea e ca atunci e mai bine sa se faca pauza, in rest oricand merge atata timp cat se foloseste o metoda de contraceptie, fie prezervativ fie pastile sau sterilet asta in caz ca este o relatie serioasa si stabila

| Cristiann25 a răspuns:

Probabil se referea ca sa nu ramai insarcinata. Daca o faci cu prezervativ NU e nici cea mai mica problema.Succes.

| SunnyDay88 a răspuns:

Si care e motivul?

poate fi ceva mai dureros inainte de ciclu, asta daca ii apar simptomele premenstruale. daca nu, nu e nici o problema. dupa ce trece sangerarea nu e nici o problema sa faceti sex protejat.

| Raiiiisa a răspuns (pentru SunnyDay88):

Cred ca se referea la perioada de fertilitate ridicata

| SunnyDay88 a răspuns (pentru Raiiiisa):

De asta am intrebat care era motivul pentru care i s-a facut recomandarea.
m-am gandit si eu la ceva legat de perioada fertila si de asta am zic ca dupa ciclu sa foloseasca prezervativul.