Hai mai nu fii ingrijorata!:*:*
E o raceala, mai ales in perioada asta friguroasa. Ia niste calciu, du-te la farmacie si spune-i.
E normal sa te doara burtica
:*
Nu este in regula si trebuie sa te vada un medic. daca este prima ta menstruatie, e mai putin grav, dar orice emnstra care depaseste 10 zile impune consult medical. daca ai sub 16 ani, incepe cu un pediatru, daca ai peste 16, cu un ginecolog (pentri ecografie, nu consultatie ginecologica).
Ti-a venit pentru prima oara acum doua saptamani si de atunci nu se mai termina?!
Nu e nimic ingrijorator asa e la inceput. Totusi pentru linistea ta consulta un medic ginecolog o sa-ti prescrie el pastilute de reglat menstruatia sau altceva in cazul in care e vorba de alta problema.
Ar fi bine sa discuti si cu mama ta treburile astea. O sa te ajute sunt sigura!
Multa sanatate!
Mergi la ginecolog de urgenta, nu cere pareri pe forumuri! E o problema urgenta!
Mergi impreuna cu mama ta ( daca esti minora ) la un ginecolog, iti va face o ecografie si iti va da un tratament. Sangerarea asta prelungita e cazul sa fie stopata, altfel te vei anemia.Sanatate!
Bună.
Mergi la o ecografie 4D, este o dereglare puternică hormonală.
Consultă și un endocrinolog pentru testele hormonale.
Pa, pa.
Eu zic sa vorbesti cu mama ta. mai ales ca nu ai avut contacte sexuale. nu va inteleg, mamele voastre ce au? daca am avut eu curaj sa ii zic mamei mele ca s'ar putea sa fiu insarcinata, voi de ce nu aveti curaj sa ii spuneti: ba mama, imi curge mult!
Mutubal întreabă: