| andrutik a întrebat:

mi-a venit ciclul pe 28 iulie si am facut sex pe 30 iulie.Am sanse de a ramane insarcinata?

11 răspunsuri:
| domidoc a răspuns:

Multe!

| Marii a răspuns:

Daca nu v-ati protejat : da, sunt sanse, asa ca fugi si fa-ti un test de sarcina.

| alexandra14 a răspuns:

Nu, deoarece ovulul nu a ajuns inca in a doua treime a trompei uterine. Poti sta linistita.

Laur
| Laur a răspuns:

Sanse teoretice exista, pentru ca ovulatia poate aparea in orice zi a ciclului, dar riscul este foarte mic, cu toate astea data viitoare ai grija sa te protejezi. Test de sarcina n-are rost sa faci inainte de 15 luna viitoare.

| funnymantm a răspuns:

Ovulul oricum moare inainte cu 5-10 zile inainte de ciclu. acum doar se curata, si pentru numele lui Dumnezeu interesativa inainte sa dati un raspuns
zic pentru ultima oara. Ovulul se formeaza la 10-14 zile dupa prima zis de ciclu si traieste 24 max 48 de ore.
Totusi! spermatozoidul poate supravetui timp 4-6 zile in corpul femeie.
Cand esti pe stop oricum spermatozoidul iese o data cu sangele.
EXISTA EXCEPTII, protejarea este obligatorie indiferent.
have fun big grin tongue

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu cred, in mod normal nu.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Daca nu te-ai protejat exista...

daniela
| daniela a răspuns:

Nu....la 5-10 zile dupa ciclu sunt sanse

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista sanse foarte mici, in principiu poti sta linistita dar un test de sarcina nu ti-ar strica. Il poti procura din farmacii.

| andrutik explică:

Sunt maritata iar eu cu sotul meu ne dorim f mult un copil, imi puteti spune cand pot fi fertila daca ciclul mi-a venit pe 28 iulie?

| Parintele a răspuns:

Nu